sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Kasım 2022

Uzun Soluklu Serinin Son Macerası "Indiana Jones 5"ten Yeni Görseller Yayınlandı!

Indiana Jones 5 için yayınlanan yeni görseller başrol Harrison Ford ve Phoebe Waller-Bridge'i sergiliyor.

Empire Magazine'in son sayısında yer alan yeni görseller, Indy'nin Indiana Jones 5 için nasıl aksiyonun ortasına atılacağını gösteriyor. Ford, kariyerine 1981 yapımı Raiders of the Lost Ark'ta maceracı ve arkeolog Indiana Jones olarak başladı. Kadroya yeni katılan Phoebe Waller-Bridge, Indy'nin vaftiz kızı Helena'yı oynayacak.

Indiana Jones 5'in konusu, uzay yarışı sırasında NASA projelerini gizlice finanse eden eski Nazileri içeriyor. Lucasfilm, film vizyona girene kadar hikayeyi gizli tutmak istese de, yeni görüntüler Indy ve Helena'nın birlikte karşılaşacakları zorluklar hakkında bize daha fazla ayrıntı veriyor.

Indy'nin dağlardan geçen bir trenin tepesinde gibi görünen bir karede, üniformalı bir düşmanla karşılaştığına dair bir görsel de yer alıyor. Düşmanın etrafı dumanla çevrili, bu yüzden kim olduğunu kesin olarak söyleyemeyiz. Ancak, Mads Mikkelsen'in kötü karakteri Voller olabileceği söyleniyor. Phoebe Waller-Bridge'lı görüntüler dışındaki karelerde ise Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Antonio Banderas ve John Rhys-Davies'in Sallah yer alıyor.

Indiana Jones 5, yönetmenliğini Steven Spielberg'in yapmadığı (yerine yapımcılık yapacak) ilk Indiana Jones filmi. James Mangold'un yönettiği filmin senaryosunu Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth yazdı.

Indiana Jones 5, 30 Haziran 2023'te vizyona giriyor.

Yeni Görseller












Kübra Karasu