sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Şubat 2023

Vin Diesel Başrollü "Hızlı ve Öfkeli 10" Filminin Afişi Yayınlandı!

Hızlı ve Öfkeli serisi, yirmi yılı aşkın bir süredir izleyicilerle buluştu. Onuncu film olan Fast X ve bir devam filmi ile birlikte seri de sinemalara veda edecek. Merakla beklenen filmin yeni yayınlanan afişi izleyicilere, son sürüşüne hazırlanan Dominic "Dom" Toretto (Vin Diesel) karakterini sergiliyor.

Serinin başrolü Vin Diesel'in Instagram sayfasında paylaşılan görüntü, karanlıktan aydınlığa çıkan Dom'u ön plana çıkarıyor. İmza kolyesini yumruklarının arasında tutan Dom'un başını eğdiği görülüyor. Posterin sloganı ise: "Yolun sonu başlıyor."

Fast X posteri, renk patlaması olan önceki filmin afişiyle tam bir tezat oluşturuyor. Belki de bu durum finalin çok daha karanlık bir temada geçeceğinin bir işareti olabilir. Fast serisi, hız tutkusuyla dolu olduğu kadar aşk, sadakat ve aile gibi farklı temaları da işledi. 

Fast X'te ayrıca Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Sung Kang, Jordana Brewster, Charlize Theron, Nathalie Emmanuel, Jason Statham ve Helen Mirren de yer alacak. Heyecan verici bir şekilde yeni filmin kötü karakterine Aquaman yıldızı Jason Momoa canlandıracak.

Fast X, 19 Mayıs'ta vizyona girecek ve fragman 10 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Afiş
 


Kübra Karasu