sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Nisan 2022

Vin Diesel Çekimleri Başlayan "Hızlı ve Öfkeli 10"un Logosunu Yayınladı!

Serinin yıldızı Vin Diesel, Instagram hesabından Hızlı ve Öfkeli 10'nun resmi adını açıkladı.

Konusu hala gizli tutulan Hızlı ve Öfkeli 10'un resmi adı Fast X olarak açıklandı. Vin Diesel Instagram hesabından, filmin yeni logosunu da yayınladı. Logoda arabanın farlarını andıran devasa bir "X"in üzerinde serinin ikonik yazı tipiyle "Fast" kelimesi yer alıyor. Paylaşımına "birinci gün" notunu düşen Diesel, çekimlerin başladığını da doğruladı.
 


Fast X, seriyi sona erdireceği bilinen iki filmlik bir hikayenin ilk kısmı olacak. Jason Momoa ise filmin ana kötü adamı olarak karşımıza çıkacak. Daniela Melchior ve Brie Larson da seriye yeni dahil olanlar arasında. Seriye onuncu film için geri dönecekler arasında Vin Diesel dışında Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster ve Sung Kang da yer alıyor.

F9'u yazıp yöneten Justin Li, serinin final filmlerinin de yönetmen koltuğunda oturacak. Justin Li, F9 ile serisiyle döndü ancak daha önce The Fast and the Furious: Tokyo Drift'ten Fast & Furious 6'ya kadar olan filmleri de yönetmişti. Fast X ve isimsiz devam filmi Chris Morgan tarafından yazıldı.

Fast X, 19 Mayıs 2023'te sinemalarda!