sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 14 Kasım 2021

Vin Diesel'den Dwayne Johnson'a ‘’Hızlı ve Öfkeli 10’’ Çağrısı!

Hızlı ve Öfkeli sersinin ünlü oyuncusu Vin Diesel, serinin finali için eski rol arkadaşı Dwayne Johnson'a dön çağrısında bulundu.


Hızlı ve Öfkeli serisinde Dominic Torreto karakterine hayat veren Vin Diesel aralarının bozuk olduğu söylenen Luke Hobbs karakterini canlandıran Dwayne Johnson'a sosyal medyadan dön çağrısında bulundu.

İlk olarak Hızlı ve Öfkeli 5'te kamera karşısına geçen oyuncu Dwayne Johnson, serinin dört filminde Vin Diesel ile karşılıklı oynamıştı. Seriden 2017 yılında ayrılan Dwayne Johnson, Vin Diesel'in çalışma arkadaşlarına tavrı yüzünden tartıştıklarını belirtmişti.



Vin Diesel, Instagram gönderisine, "Küçük kardeşim Dwayne, vakti geldi. Dünya, 'Hızlı ve Öfkeli 10'u çekmemizi bekliyor. Çocuklarım evimde senden 'Dwayne Amca' diye bahsediyor. Sana yıllar önce Pablo’ya verdiğim sözü yerine getireceğimi söylemiştim. Ortaya çıkmalısın, oynaman gereken çok önemli bir rolün var. Hobbs rolünü senden başka kimse oynayamaz" mesajını yazdı. Kısa sürede milyonlarda beğeni ve yorum alan gönderiye ilgi hala sürüyor.

Bu sürpriz paylaşım karşısında Dwayne Johnson ise hala sessizliğini koruyor.