sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Kasım 2021

Vin Diesel, Dwayne Johnson'dan Son İki Film için "Hızlı ve Öfkeli" Serisine Dönmesini İstiyor!

Vin Diesel, Dwayne Johnson'a; kaderini gerçekleştirmek için Hızlı ve Öfkeli serisine geri dönmesi gerektiğini son derece "Fellinvari" bir açık bildiri ile ifade etti.

Bir Instagram gönderisinde Vin Diesel, doğrudan "küçük kardeşi Dwayne"e hitap ediyor. Dom Toretto sesiyle başladıkları işi bitirmek için geri dönmesi gerektiği ve "finalde en iyi Hızlı'yı göstermek" ile ilgili bir moral konuşması yapıyor. Tüm yazı o kadar abartılı ve ciddi ki, Hızlı ve Öfkeli filmden bir diyalog parçası olarak kolayca satın alabilirsiniz.

Vin Diesel'in Açıklaması:

"Küçük kardeşim Dwayne... zamanı geldi. Dünya Fast 10'un finalini bekliyor. Bildiğiniz gibi, çocuklarım evimde senden Dwayne Amca diye bahsediyor. Onların ve sizin iyi dileklerinizi göndermediğiniz bir tatil yok... ama zamanı geldi. Miras bekliyor. Pablo'ya verdiğim sözü yerine getireceğimi sana yıllar önce söylemiştim. 10 olan final filminde en iyi hıza ulaşıp bunu tezahür ettireceğimize yemin ettim. Bunu sevdiğim için söylüyorum... ama ortaya çıkmalısın, franchise'ı boşta bırakma, oynayacak çok önemli bir rolün var. Hobbs'u başkası oynayamaz. Umarım bu vesileyle yükselir ve kaderini gerçekleştirirsin."

Instagram Gönderisi:



Dwayne Johnson yeni filmde olacak mı yoksa olmayacak mı bilmiyoruz. Ama Hızlı ve Öfkeli 10, 7 Nisan 2023'te sinemalarda yarışacak.

Kübra Karasu