sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Kasım 2022

Warner Bros. İmzalı Korku Filmi "Evil Dead Rise"ın İlk Görüntüsü Yayınlandı!

2023'te yayınlanması planlanan Evil Dead Rise'ın Cadılar Bayramı'na özel ilk bakış görüntüsü yayınlandı.

Seri yıldızı ve yapımcı Bruce Campbell tarafından yayınlanan ilk bakış görüntüsünde bir apartman kapısı deliğinden gülümseyen bir kadın Deadite'ı görüyoruz. Hem gözetleme deliği hem de Deadite kanla kaplı. Campbell paylaştığı görüntüye Cadılar Bayramı'na gönderme yaparak, "Şeker mi şaka mı, Deadite." notunu düştü.

Bir sonraki Evil Dead filmi hakkında hala çok fazla gizem var. Ancak daha önce yayınlanan senaryo detaylarında hikayenin, iki yabancı kız kardeş Ellie ve Beth'in yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerinin ardından gelişen olayları konu alacağını öğrenmiştik. Deadite'ın kim olduğunu söylemek zor olsa da, iblis, filmde Ellie'yi oynayan Alyssa Sutherland'a çarpıcı bir benzerlik gösteriyor. Lilly Sullivan'ın canlandırdığı Beth ise kız kardeşini kurtarmaya ve cehennem gibi yüksek binalardan canlı kurtulmaya çalışırken filmin ana odak noktası olacak.

The Evil Dead 1981'de piyasaya çıktığından beri, tüm korku dallarında en iyi serilerden biri olarak kabul edilir. Yönetmen Sam Raimi ve Campbell bu türe yeni bir enerji getirdiler ve yönetmen Lee Cronin'in bir sonraki filme ne getireceğini görmek heyecan verici olacak. Hem Raimi hem de Campbell yeni filmde de yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Raimi, senaryonun Cronin ile birlikte yazılmasına da yardım etti. Evil Dead, tenha kabin ortamlarıyla bilinir ancak apartman binaları insanlarla doludur ve bu tek bir filmde şimdiye kadarki en fazla Deadite'ı görebileceğimiz anlamına geliyor.

İlk Bakış Görüntüsü



Kübra Karasu