sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 28 Kasım 2021

‘’Where All Light Tends To Go’’ Filmine Yeni Oyuncular Dahil Oldu!

Ben Young yönetmenliğindeki filmin oyuncu kadrosuna Jackie Earle Haley, Emma Booth ve Brian d’Arcy James dahil oldu.

Aksiyon türündeki Extinction filmiyle adından söz ettiren yöneten Ben Young, yeni bir suç - gerilim filmi yönetmeye hazırlanıyor. David Joy'un aynı adlı kitabından uyarlanan Where All Light Tends To Go'nun senaryosunu, aktör, yapımcı ve senarist Robert Knott kaleme aldı.

Where All Light Tends To Go, genç bir adamın kefaretini aradığı, Winter's Bone ile Breaking Bad karışımı bir hikaye olarak tarif ediliyor. Filmin açıklanan ilk oyuncusu Sling Blade, A Simple Plan, The Man Who Wasn't There ve Monster's Ball gibi filmlerden tanınan Oscar'lı oyuncu Billy Bob Thornton olmuştu. Filmin kadrosuna ayrıca The Princess Bride, Forrest Gump, Wonder Woman, House of Cards gibi yapımlarda yer alan Robin Wright da katılmıştı.



Oyuncu kadrosuna son eklenen isimler ise Watchmen, Shutter Island, A Nightmare on the Elm Street gibi filmlerde yer alan Jackie Earle Haley; daha önce Ben Young'un ilk uzun metrajlı filmi Hounds of Love'da başrolde yer alan Emma Booth ve yakın zamanda Hawkeye dizisinde oynayan Brian d'Arcy James oldu. Filmin çekimleri bu ay ay Atlanta, Georigia'da başladı. Vizyon tarihi ise henüz belli değil.Paylaş!