sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2022

Whitney Houston'ın Hayatını Konu Alan " Wanna Dance With Somebody" Filminden Yeni Fragman!

Zamanımızın en efsanevi şarkıcılarından Whitney Houston'ın biyografisi I Wanna Dance With Somebody için yeni bir fragman yayınlandı.

I Wanna Dance With Somebody, The Voice'un arkasındaki kadına yoğun ve korkusuz bir bakış sunuyor. Film, bizi New Jersey'deki korodan tüm zamanların en çok satan ve en çok ödül alan sanatçılarından biri olan Houston'ın yaşamına yolculuğa çıkaracak. Film, Houston'ın çok kısa hayatında hem ilham veren hem de yürek burkan anları gösterecek. "I Will Always Love You" ve tabii ki "I Wanna Dance With Somebody" gibi nefes kesen şarkıları da yeniden izleyiciyle buluşacak.

Fragman, Whitney Houston'ın "I Will Always Love You" şarkısının imzası niteliğindeki sesiyle açılıyor. Fragman daha sonra çok daha sessiz bir ortama geçiyor ve bir radyo DJ'inin, "bazı insanlar müziğinizin yeterince 'Black' olmadığını düşünüyor" dediğini duyuyoruz. Houston daha sonra haklı olarak öfkeyle, "Bunu kim söyledi? Bu sadece saçmalık. Nefret dolu ve bilgisizce." diyerek karşı çıkıyor. Müzik endüstrisindeki siyahi bir kadın olarak, kendini parçalanmış ve yetersiz hissettirdiği tüm yolları listelemeye devam ediyor. 

"Müzik benim için bir renk değil, benim için bir sınırı yok. Şarkı söylemek istediğimi söylüyorum." diyor Houston. Fragman daha sonra olağanüstü kariyerine ve yaşamına tam olarak dalıyor ve babasıyla ilgili sorunlar, evliliğindeki çalkantılar ve kızına olan sevgisi de dahil olmak üzere merakla beklenen biyografik filmin dramasına bir bakış sunuyor.

I Wanna Dance With Somebody'nin yönetmenliğini Kasi Lemmons, senaristliğini Anthony McCarten yapıyor. Filmin yapımcılığını McCarten, Pat Houston, Clive Davis, Larry Mestel, Denis O'Sullivan, Jeff Kalligheri, Matt Jackson, Molly Smith, Trent Luckinbill, Thad Luckinbill, Matt Salloway ve Christina Papagjika üstleniyor. Ackie'nin yanı sıra filmde Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams ve Clarke Peters da rol alıyor.

I Wanna Dance With Somebody, Türkiye'de 30 Aralık'ta vizyona girecek. 

Fragman

Kübra Karasu