sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Ocak 2022

Willem Dafoe, Joaquin Phoenix Başrollü "Joker 2" için Fikrini Açıkladı!

Willem Dafoe, Joaquin Phoenix'in cani palyaço olarak rol aldığı Todd Phillips'in Joker filminin devamı için mükemmel bir fikre sahip.

GQ ile kariyeri hakkında konuşan Dafoe, Joker oynama olasılığını düşündüğünü itiraf etti. Yıldız, bu konuda kimseyle konuşmadığını ve her şeyin kuruntudan başka bir şey olmadığını vurgularken, Joker'in devam filmi için aklındaki fikri de hayranlarla paylaştı.

Dafoe konuyla ilgili, "Bir Joker taklitçisi düşünelim yani Joker olduğunu söyleyen ama Joker olmayan biri. Özellikle Joaquin Phoenix'in Joker'inin yaptıklarını taklit eden ya da saçmalayan biri varsa bu ilginç bir hikaye olasılığını ortaya çıkarır. Ben film ile ilgili bunun hayalini kurdum." açıklamasını yaptı.



Martin Scorsese'nin Taksi Şoförü'nden çokça ilham alan Joker, ünlü Batman kötü adamının benzersiz bir vizyonunu ekranlara getirdi. Phillips'in Joker'i, dünya çapında 1 milyar dolarlık gişe rekorunu aşarak büyük bir başarı elde etti. O nedenle bir devam filmi Warner Bros için oldukça ticari bir anlam ifade ediyor. Durum böyle olsa bile Joker 2 için resmi bir plan yok hatta Phoenix'in kendisi bir devam filmi üzerinde çalışacağına dair söylentileri sürekli reddediyor.

Bu nedenle hayranlar uzun bir süredir Green Goblin rolüyle hafızalara kazınan Willem Dafoe'yi Joker olarak görmek istediklerini dile getiriyordu. Anlaşılan Dafoe Joker oynama olasılığını düşünse de muhteşem performansıyla oldukça beğeni toplayan Joaquin Phoenix'in yerini alma gibi bir niyeti yok. Belli mi olur belki taklitçinin Dafoe, Joker'in Phoenix olduğu yeni bir film karşımıza çıkar. 

Kübra Karasu