sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Aralık 2022

"Winnie the Pooh"nun Öncesini Konu Alacak Yeni Bir Film için Çalışmalar Başladı!

Telif hakkı süresinin sona ermesinin ardından Winnie the Pooh ile ilgili yeni çalışmalar için hazırlıklar başladı.

DreamWorks, sinema için bir yeniden başlatma ve öncesini konu alacak uzun metrajlı bir film için çalışmalara başladı. Komik küçük ayı, neredeyse evrensel olarak Walt Disney Company ile özdeşleştirilip ilişkilendirilse de, karakter orijinal olarak 1926 yılında A.A. Milne tarafından yazılmış ve yaratılmıştır. 

Disney'in uyarlama amacıyla kalıcı olarak elinde tuttuğu bu karakterle ilgili telif hakkı koruması, 2021'in sonlarında sona erdi ve bu da karakterin yeni maceralarına kapı açtı. İlk olarak Rhys Frake-Waterfield imzalı Winnie-the-Pooh: Blood & Honey adlı düşük bütçeli bir korku filminin yapım haberi kamuoyuna açıklandığında viral bir sansasyon haline geldi. Bu film, Pooh ve arkadaşı Piglet'in yüz dönümlük ormanda çok uzun süre kaldıktan sonra kana susamışlık arzusuyla vahşileştiğini ve ölümcül bir saldırıya geçtiğini izleyiciyle buluşturacak.



Yönetmen olarak görev yapacak ve filmi John Reynolds'la birlikte yazacak olan Mike de Seve biraz daha masum bir film geliştiriyor. The Hollywood Reporter, Paddington serisine benzer bir havası olduğu söylenen filmin 2024'te izleyiciyle buluşacağını ve ardından diğer filmlerin vizyona gireceğini açıkladı.

Winnie-the-Pooh'un son sinema gösterimi, 2018 yılında izleyiciyle buluşan Christopher Robin isimli filmle doğal olarak Disney aracılığıyla olmuştu. Filmde Christopher Robin (Ewan McGregor tarafından canlandırıldı), artık genç bir aileye sahip yolunu kaybetmiş bir yetişkin olarak başroldeydi. Çocukluk arkadaşları Pooh ve çetesi, bir yandan kendi yaşamları ve Christopher'la olan ilişkileri üzerine düşünürken bir yandan da arkadaşlarının yaşamlarındaki neşeyi yeniden keşfetmelerine yardımcı olmak için bir araya gelmelidir.

Kübra Karasu