sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Ocak 2023

Wyatt Russell & Kerry Condon Gerilim Filmi "Night Swim"in Başrolünde!

Blumhouse Productions, sürekli artan proje listesine kısa süre önce yenisini ekledi. Korku merkezli yapım şirketi, Night Swim adlı yeni bir doğaüstü gerilim filmi yapmak için Atomic Monster ile bir kez daha iş birliği yapıyor. Başrollerde Wyatt Russell ve Kerry Condon'ın yer aldığı ve olası bir çıkış tarihinin çoktan belirlendiği projede prodüksiyon hızla ilerliyor.

Night Swim, Bryce McGuire'ın Rod Blackhurst ile birlikte yarattığı aynı adlı 2014 tarihli beğenilen kısa filmine dayanmaktadır. Kısa filmde, karanlık bir gece bekçisi, her gece, arka bahçesindeki yüzme havuzunda günün yorgunluğunu atan masum bir hanımı uzaktan takip ediyordur. Bu gizli terör kaynağı çok gerçek ve kurbanı için büyük bir tehdit oluşturacaktır.



Night Swim, McGuire'ı Blumhouse ile yeniden bir araya getirecek çünkü yönetmen daha önce Blumhouse'ın Never Ever'ına katkıda bulunmuştu.

Night Swim için çekimlerinin yakında başlaması planlanıyor ve 19 Ocak 2024 Universal'ın dağıtımı yönetmesi için potansiyel çıkış tarihi olarak belirlendi.

Kübra Karasu