sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 07 Kasım 2021

Yahya Abdul-Mateen II’den '’Matrix 4’’ Açıklaması: ‘’Orijinal Üçlemeden Daha Komik Olacak!’’

"The Matrix Resurrections"da Morpheus karakterini canlandıracak olan oyuncu Yahya Abdul-Mateen II, "'The Matrix Resurrections’’ hakkında konuştu.


Yeni Matrix filminde Morpheus karakterinin gençliğini canlandıracak olan oyuncu Yahya Abdul-Mateen II, film hakkında konuştu. Oyuncu GQ Magazine’e verdiği röportajda, The Matrix Resurrections"ın orijinal seriden daha komik olacağını söyledi.



The Independent'ın haberin göre, Abdul-Mateen II, yeni filmin tonunun, serinin diğer filmlerine kıyasla, biraz daha farklı ve eğlenceli olacağını ifade etti. Oyuncu daha önce yaptığı açıklamalarda da, yeni filmin seriyi yepyeni bir bakış açısıyla seyirciyle buluşacağını söylemişti.


Filmde Neo rolüyle Keanu Reeves, Trinity rolüyle Carrie-Anne Moss, Niobe rolüyle Jada Pinkett Smith, The Merovingian rolüyle Lambert Wilson ve Agent Johnson rolüyle de Daniel Bernhardt’u yeniden gösreceğiz. Filmin kadrosuna dahil olan yeni isimler arasında ise Yahya Abdul-Mateen II'in yanı sıra, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Reimelt, Christina Ricci ve Brian J. Smith yer alıyor.



"Matrix Resurrections", 22 Aralık'ta hem sinemalarda gösteirmde olacak. Yönetmenliğini orijinal seriden Lana Wachowski’nin üstlendiği yapım, 18 yaş sınırı ile vizyona girecek.