sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Kasım 2022

Yeni "Avatar: Suyun Yolu" Görüntüsü Na'vi Askerlerinden Oluşan Bir Grubu İçeriyor!

Merakla beklenen Avatar: The Way of Water'dan yeni kare yayınlandı.

TotalFilm'in yayınladığı özel bir görüntü, Pandora'nın yeni tehdidine daha yakından bir bakış ortaya koyuyor. Görüntü, gençleşmiş formlarında tehditkar bir şekilde poz verirken, ölen askerlerin anılarına gömülü bir grup Rekombinant, Na'vi Avatar askerini içeriyor.

Karakter grubuna yeni bakış, her biri kendi dövmelerini, kıyafetlerini ve saç stillerini şekillendiren Rekombinantlar arasındaki çok fazla kişiliği ve bireyselliği sergiliyor. Görüntüde özellikle eksik olan ise Stephen Lang'ın canlandırdığı ve yeni Avatar formundaki karakter olarak rolünü yeniden üstlenecek olan kötü Albay Miles Quaritch. Ek olarak, Onbaşı Lyle Wainfleet'i oynayan Matt Gerald, devam filmi için bir Rekombinant olarak geri dönüyor. İlk filmde bilim adamları tarafından yönlendirilen Avatarların çoğunun aksine, Rekombinantların gelecek devam filmine dahil edilmesi, RDA'nın yıkıcı doğasının geri dönüşüyle ​​birlikte riskleri artırmaya yardımcı olacaktır. 

İlk Avatar, 2009'da sinemalarda gişede anında başarı elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi ve dünya çapında 2 milyar doları aşan ilk film oldu. Eleştirmenler filmi, sürükleyici dünya inşası, çığır açan görsel efektleri ve yenilikçi 3D kullanımı nedeniyle övgü yağmuruna tuttu. Avatar 2'de bu teknoloji inanılmaz seviyelere çıktığı için filmin beklentisi de bir o kadar arttı.

Cameron, TotalFilm ile yaptığı röportajda film için amacının duygusal olarak daha çekici bir hikaye anlatmak olduğunu belirterek, "Yeni filmde daha çok karaktere, daha çok hikayeye, daha çok ilişkilere, daha çok duyguya ağırlık verildiğini söyleyebilirim. İlk filmde ikinci filmdeki kadar ilişki ve duyguya zaman ayırmadık ve bu daha uzun bir film çünkü hizmet edilecek daha çok karakter var. Hizmet edilecek daha çok hikaye var." dedi.

Avatar: The Way of Water 16 Aralık'ta vizyona giriyor. 

Fotoğraf



Kübra Karasu