sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Kasım 2022

Yeni "Avatar: The Way of Water" IMAX Afişi Pandora Denizinin Derinliklerini Sergiliyor!

Resmi IMAX Twitter sayfası, James Cameron imzalı Avatar: The Way of Water filminin sualtı dünyasına çarpıcı bir bakış sunan yeni bir afiş yayınlandı. 

Pandora'nın okyanuslarının önemli bir rol oynadığı poster, gelecek filmde yer alacak yeni deniz hayvanlarının birçoğunu sergiliyor. Bu canlıların en dikkat çekeni, filmde Tulkun olarak anılan ve su üzerinde zarifçe yüzen balina benzeri büyük hayvandır. Tulkun'un Na'Vi ile birlikte insanlık tehdidine karşı savaştığını gösteren en son TV reklamında hayvanın genel hikayede önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Afiş, filmin yalnızca IMAX'ta deneyimlenecek görsel şölenini merkezde belirgin bir şekilde yer alan logosu ile gösteriyor. Film için yeni hayvanların bazılarının yanı sıra, posterde Pandora'nın okyanuslarının deniz yatağı ve bazı mercan resifleri de yer alıyor. Filmin ilk Avatar'daki çevresel temaları taşıyarak bu kez denizlerin korunmasının önemine odaklanması bekleniyor.

Afiş



Avatar, hala dünyada tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi. Bu nedenle devam filmi, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Filmin açılış hafta sonunda 150 milyon ila 175 milyon dolar arasında güçlü bir çıkış yapması bekleniyor. 

Cameron yeniden yönetmen koltuğuna otururken Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang ve Giovanni Ribisi de yeniden izleyiciyle buluşacak. Yeni kadro üyeleri arasında Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Jamie Flatters ve Britain Dalton gibi yıldızlar yer alıyor.

Avatar: The Way of Water,16 Aralık'ta sinemalarda olacak. 

Kübra Karasu