sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Temmuz 2022

Yeni "Avengers" Filmini "Shang-Chi"nin Yönetmeni Yönetecek!

MCU'nun 6. Aşamasının iki bölümden oluşan finalinin ilk yarısı olan Avengers: The Kang Dynasty'nin yönetmen koltuğunda Destin Daniel Cretton'ın oturacak.

Destin Daniel Cretton, geçtiğimiz yıl vizyona giren Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'i de yönetmişti. Cretton, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmiyle pandeminin etkilerine rağmen uluslararası gişede 432 milyon dolar hasılat elde etti.

Shang-Chi' director Destin Daniel Cretton discusses his Marvel debut - CNN  Style

Geçen hafta sonu 2022 San Diego Comic-Con sırasında duyurulan Avengers: The Kang Dynasty, evreni tehdit edecek bir sonraki büyük kötü adam Jonathan Majors'ın Kang the Conquerer ile savaşmak için Marvel Sinematik Evreninin tüm kahramanlarını bir araya getirecek. Hikaye, MCU'nun 4., 5. ve 6. Aşamalarını kapsayan iddialı bir proje olan "The Multiverse Saga"nın sonucu olarak hizmet edecek.

Avengers: The Kang Dynasty'nin yayınlanmasından birkaç ay sonra Marvel, yeni destanın geçiş etkinliğinin ikinci yarısı olan Avengers: Secret Wars'ı da piyasaya sürecek. Marvel Studio'nun önceki çapraz hikayesi “The Infinite Saga”, Russo Brothers tarafından yönetilen iki Avengers filmiyle sona ermişti.

Avengers: The Kang Dynasty'nin 2 Mayıs 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu