sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Kasım 2022

Yeni "Black Panther: Wakanda Forever" Klibi İzleyiciyle Buluştu!

Black Panther: Wakanda Forever'ın vizyona girmesi yaklaşırken, Marvel Studios filmden yeni bir klibi daha izleyicilerin beğenisine sundu.

Klipte Dominique Thorne tarafından oynanan Ironheart olarak da bilinen MCU'ya yeni katılan Riri Williams karakteri ve kostümü de öne çıkıyor. Klibin ilerleyen bölümlerinde, oldukça etkileyici görünen Wakanda teknolojisiyle aşılanmış kırmızı kostümüne yeni bir bakış atıyoruz. 

Wakanda Forever, bir MIT öğrencisi olan Riri Williams'ı, kesinlikle başarılı olduğu bir Iron kostümü yaratma arayışında ve Kraliçe Ramonda, Shuri, Okoye ve Nakia'ya, geri kalanıyla birlikte ulusu Namor, Submariner'dan korumak için yardım ederken karşımıza çıkaracak. Karakter ileride, MCU'nun önemli bir parçası olacak. Wakanda Forever'dan sonra hikayesi, yapımı tamamlanmış olan ve 2023'te vizyona girmesi beklenen bağımsız Ironheart serisinde devam edecek. 

Wakanda Forever'da Williams ile birlikte Tenoch Huerta'yı Talokan kralı Namor olarak tanıtacak. Filmde Queen Ramonda rolünde Angela Bassett, Shuri rolünde Letitia Wright, M'Baku rolünde Winston Duke, Okoye rolünde Danai Gurira, Nakia rolünde Lupita Nyong'o ve Everett Ross rolünde Martin Freeman yer alacak. Filmde ayrıca Florence Kasumba, Michaela Coel, Mabel Cadena ve Alex Livinalli de yer alıyor. Ryan Coogler hem yönetmen hem de Joe Robert Cole ile birlikte senaryoyu yazdı.

Black Panther: Wakanda Forever 11 Kasım'da vizyona girecek.

Klip

Kübra Karasu