sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Ekim 2021

Yeni "Cadılar Bayramı Öldürür" Tanıtımı ve Afişi, Üç Farklı Nesil Savaşçı Kadına Odaklanıyor!

Universal Pictures, yaklaşmakta olan korku filmi Halloween Kills'in (Cadılar Bayramı Öldürür) ana karakterleri olan Strode kadınlarının üçlüsüne odaklanan yeni bir tanıtım ve afiş yayınladı.

"Warriors" başlıklı bir dakikalık tanıtım, filmin başrolünde yer alan Jamie Lee Curtis'in dizi yıldızı Laurie Strode karakteri ve Judy Greer tarafından oynanan kızı Karen ve Andi Matichak tarafından oynanan torunu Allyson etrafında dönüyor.

Tanıtımda, Jamie Lee Curtis, Laurie'nin kızını ve torununu, sonunda Michael Myers'ı yenebilmeleri için nasıl savaşçılara dönüştürdüğünü açıklıyor. Hem Halloween Kills'in hem de 2018'in öncüsü David Gordon Green'in direktörü Allyson ve Karen'ın "kötülüğü dindirmek için meşaleyi Laurie'den aldıklarını" söylüyor.



Filmin ana konusu, Michael'ın önceki katliamlarından kurtulan bir ekibi bir araya getirerek doğaüstü katili avlamak. Önde gelen üç kadının yanı sıra filmde Will Patton, Thomas Mann ve Anthony Michael Hall ile orijinal 1978 filminden Kyle Richards, Charles Cyphers ve Nancy Stephens gibi bir dizi eski yıldız da yer alıyor. Halloween Kills, 2018 gişe rekortmeni Halloween'in doğrudan devamı. 

Halloween Kills, 15 Ekim'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak. 


Kübra Karasu