sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Kasım 2021

Yeni "DC League of Super-Pets" Görüntüsü John Krasinski'nin Superman'i Seslendirdiğini Ortaya Çıkardı!

The Office yıldızı ve A Quiet Place yönetmeni John Krasinski, yaklaşmakta olan DC League of Super-Pets animasyon filminde Superman'i seslendiren kişinin kendisi olduğunu açıkladı.

Filmde Krasinski, Dwayne Johnson'ın seslendirdiği Krypto'nun en iyi arkadaşı olacak. Adından da anlaşılacağı gibi film, DC'nin en büyük süper kahramanlarından bazılarıyla bağlantılı olan ve küresel tehditleri durduran bir grup süper güçlü hayvanı takip edecek.

Krasinski, Haziran ayında Keanu Reeves, Diego Luna, Natasha Lyonne, Kate McKinnon ve Vanessa Bayer'in de aralarında bulunduğu diğer oyuncularla birlikte seslendirme kadrosuna dahil edilmişti. Bunların dışında Kevin Hart, Bat-Hound Ace'i oynayacak ve Marc Maron, Superman'in en büyük düşmanı Lex Luthor'u seslendirecek.

Krasinski tarafından paylaşılan görüntüde Krypton Superman ile beraber havada süzülüyor. Tweet'te Krasinski, hem kendisinin hem de Johnson'ın bu rolleri oynamak için doğduğunu söyleyerek şaka yaptı ve her zaman eski WWE yıldızıyla bir dostluk filmi yapmak istediğini açıkladı. 

DC League of Super-Pets, The Lego Batman Movie ve The Lego Ninjago Movie'yi birlikte yazan Jared Stern ve John Witington tarafından yazıldı. 2022'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Ancak bu sefer Stern, DC League of Super-Pets ile ilk uzun metrajlı film yönetmenliğini yapmaya da karar verdi. Yönetmenliği, Penn Zero'nun birkaç bölümünü yönettikten sonra uzun metrajlı film yönetmeni olarak çıkış yapan Sam Levine ile paylaşıyor.

İŞTE O KARE



Kübra Karasu