sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Ağustos 2022

Yeni "Garfield" Filmi Geliyor: Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Alcon Entertainment, Guardians of the Galaxy yıldızı Chris Pratt'in herkesin favori kedisini seslendireceği yeni Garfield filminin vizyon tarihini açıkladı.

Garfield'ın merakla beklenen yeni animasyon filminin 16 Şubat 2024'te vizyona gireceği açıklandı. Fakat Türkiye için vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Chris Pratt'in Garfield'ı seslendireceği biliniyor olsa da film hala ön yapım aşamasında. Bu nedenle filmin konusuyla ilgili detaylar da henüz izleyicilerle paylaşılmadı.

Garfield'ın yeni filmi ilk olarak 2016'da Alcon Entertainment'ın filmin haklarını Garfield'ın yaratıcısı Jim Davis'ten almasından sonra duyuruldu. Davis'in projede baş yapımcı olarak görev yapacağı biliniyor.

The Marvel actor who will lend his voice to Garfield in a new project -  Market Research Telecast

Filmde Garfield'ı Chris Pratt'in seslendireceği kasım ayında açıklanmıştı. Yeni filmde ilk kez karşımıza çıkacak olan Garfield'ın babası Vic'i, Samuel L. Jackson seslendirecek. Pratt ayrıca Illumination Entertainment'ın gelecek yılın başlarında çıkaracağı video oyunu serisinin uyarlamasında Mario'yu da seslendirecek.

Garfield filmi, Finding Nemo yazarı David Reynolds tarafından kaleme alınan bir senaryoyu uyarlayacak olan Mark Dindal tarafından yönetilecek. İkili daha önce The Emperor's New Groove'da birlikte çalışmıştı. 

Kübra Karasu