sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Kasım 2021

Yeni "Scream 5" Posteri Neve Campbell'in Ghostface'le Karşı Karşıya Gelişini Gösteriyor!

Cadılar Bayramı sezonu resmi olarak bitmiş olabilir ancak yeni korku filmleri gelmeye devam edecek. Ghostface de bize bunu hatırlattı, çünkü Scream'in yeni posteri Cadılar Bayramı'nın bitmesiyle birlikte geldi.

Daha önce yayınlanan posterler Ghostface'i birçok farklı tehditkar pozisyonda karşımıza çıkardı. Fakat yeni posterde Neve Campbell'ın canlandırdığı Sidney'in yüzünün kanlı bıçaklarına yansıyan ünlü Ghostface maskesi var. Resmin üzerinde, şu ana kadar tüm pazarlama faaliyetlerinde öne çıkan "Her Zaman Tanıdığınız Biri" sloganı yer alıyor. Görünüşte, bu sadece başka bir Scream posteri ve Cadılar Bayramı hafta sonu yayınlanan ikinci poster, ancak bu poster kimin maskesinin altında olduğu gizemine katkıda bulunuyor.

Randy'nin orijinalinde dediği gibi, "Herkes bir şüpheli". Bu gönderi Ghostface ile başka bir hesaplaşmaya girerken, Sidney'in en büyük şüpheli olduğunu da ima edebilir. Bu yeni katil, serinin geçmişteki tüm katilleriyle ilgili insanların peşine düştüğünden, bu son devam filminde her şey yoluna girmiş gibi görünüyor. Özellikle afiş bir tür ayna yansıması olarak görülebileceği için Sidney bu filmde daha karanlık bir yolda olabilir. 

POSTER


Kübra Karasu