sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Kasım 2021

Yeni "Spider-Man: No Way Home" Afişi Çoklu Evreni Gözler Önüne Seriyor!

Spider-Man: No Way Home için yepyeni bir afiş yayınlandı.

Spider-Man: No Way Home'un yeni afişinde, Tom Holland'ın canlandırdığı Örümcek Adam tabi ki en önde ve merkezde yer alırken, çoklu evrenin geçmişteki kötü adamları serbest bırakacağını da gösteriyor. İlk fragmanda açıklandığı gibi, Alfred Molina'nın Doc Ock'ı afişte bir kez daha karşımıza çıkarken, Green Goblin'i arka planda küçük bir şekilde görüyoruz. Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange'i ilk kez posterde yer alıyor ve sinemaseverlere Örümcek Adam'ın hâlâ MCU'da olduğunu açıkça gösteriyor. Sarı elektrik parçaları afişi doldururken muhtemelen klasik Marvel kötü adamı Electro'nun da afişe dahil edilmesini sağlıyor. Ek olarak Holland afişte, Spider-Man: Homecoming'de ilk kez görülen Demir Örümcek takımını kullanıyor.

Posterle birlikte Sony Pictures, merakla beklenen fragmanın Salı gecesi Los Angeles'ta büyük ekranda izleneceğini doğruladı.

Jacob Batalon'ın Ned'i ve Zendaya'nın MJ'i onaylanmış oyuncular Marisa Tomei, Angourie Rice, Tony Revolori, Jon Favreau ve Hannibal Buress ile birlikte seriye geri dönüyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jon Watts otururken, senaryoyu Chris McKenna ve Erik Sommers kaleme aldı.

Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık'ta yalnızca sinemalarda olacak. 

Afiş



Kübra Karasu