sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ekim 2021

Yeni Western Film "The Last Manhunt"dan Jason Momoa'lı İlk Görseller Geldi!

Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı western film The Last Manhunt'ın ilk görüntüleri yayınlandı.

Film, California, Joshua Tree'deki Chemehuevi kabilesinin sözlü tarihine dayanan “eski batının son büyük Amerikan insan avı”nın hikayesini anlatıyor. Momoa, hikayeyi Thomas Pa'a Sibbett ile birlikte yazdı ve aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapıyor.



Gerçek hikayeye dayanan film, Willie Boy ve sevgilisi Carlota'yı; Willie yanlışlıkla babasını yanlış giden bir çatışmada vurduktan sonra Mohave çölüne kaçarken takip ediyor. Yerel şerif, ateş gücüyle donanmış atlı bir birliğe ve sözde öldürülen kabile liderleri için adalet arayan iki Kızılderili iz sürücüye liderlik ediyor. Willie Boy ve Carlota, erkeklerden daha uzun süren yakalamadan kaçarken, gazeteleri satmayı amaçlayan sahte haberler Willie Boy'u yakalamak için artan baskıyı artırır. Bir çölde Willie Boy arayışı; trajik aşk, ölüm ve çöl sıcağı hikayesini izleyiciyle buluşturacak.



Yayınlanan görüntüler, çöl manzarasına karşı çeşitli oyuncuları gözler önüne seriyor. Filmde, Willie Boy rolünde Martin Sensmeier; Carlota rolünde Mainei Kinimaka; Carlota'nın babası olarak Zahn McClarnon; Carlota'nın annesi rolünde Lily Gladstone; Raoul Trujillo; Brandon Oakes ve Tantoo Cardinal karşımıza çıkacak.



Oyuncular arasında ayrıca Christian Camargo, Wade Williams, Jamie Sives, Justin Campbell, Mojean Aria, Charlie Brumbly ve Amy Seimetz yer alıyor. Jason Momoa ise Big Jim adında bir karakteri canlandıracak. Film, Şerif Frank Wilson'ı da canlandıran Christian Camargo tarafından yönetiliyor. Willie Boy'un hikayesi daha önce 1969 yapımı Tell Them Willie Boy Is Here filminde beyazperdeye uyarlanmıştı.



Hikayeyi yazan, yapımcı olarak görev yapan ve filmde de rol alan Momoa, Deadline'a; “Joshua Tree'yi ve oradaki topluluğu seviyorum. Çöl koşucusu olarak bilinen Willie Boy'u duyduğum zamanı hatırlıyorum. Onu çevreleyen hikaye beni büyülemişti. Kötü giden bir ilişkinin evrensel bir hikayesi olması gerekirken; çarpık medyanın gücüyle Yerli Amerikalıların halka nasıl tasvir edildiği hakkında çamurlu, karmaşık bir hikaye haline geldi. Willie Boy'un gerçek hikayesi hiç anlatılmadı ve bu çok güzel. Hikayeyi ekibimle birlikte geliştirdim çünkü rekoru kırmak ve bu hikayenin ruhunu özgür bırakmak istedim.” açıklamasını yaptı.


Kübra Karasu