sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Eylül 2021

Yıldızlarla Dolu "House of Gucci" Filminden Yeni Afiş Yayınlandı: Uğruna Öldürmeye Değer Bir Miras

Ridley Scott'ın House of Gucci filmi, Gucci moda evinin arkasındaki aileye ve Adam Driver tarafından filmde oynanan Maurizio Gucci'nin nihai cinayetine bir bakış sunmaya hazırlanıyor. Yaklaşan drama için, Gucci ailesini hep birlikte bize baktıkları yeni afişte doğal olarak kusursuz giyinmiş olarak görüyoruz. Film ile ilgili son olarak Lady Gaga'ya odaklanan yeni görseller yayınlanmıştı. Görüntülemek için tıklayınız.

Becky Johnston ve Roberto Bentivegna tarafından yazılan film, afişte vurgulanan yıldızlardan oluşan bir kadroya sahip. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek ve Al Pacino'nun başrollerini paylaştığı film, ünlü İtalyan moda ailesine vahşi bir yolculuk olacak. House of Gucci, bu tür bir zenginlik ve gücün insanlara neler yapabileceğini de gözler önüne serecek.

Gucci, zenginliğin ve zarafetin zirvesiydi. Ama 90'lı yıllarda Maurizio Gucci'nin soğukkanlılıkla öldürülmesi ve bunun arkasında eski karısı Patrizia Reggiani'nin olduğunun ortaya çıkmasıyla skandala sürüklendiler. 

House of Gucci 26 Kasım'da vizyona girecek.


Kübra Karasu