sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Kasım 2021

Yıldızlarla Dolu Seslendirme Kadrosuna Sahip Animasyon Filmi "Sing 2"nin Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Illumination'ın hayranların en sevdiği animasyon serisinin bir sonraki bölümü Sing 2 beyazperdeye geliyor. İzleyicileri, Buster Moon (Matthew McConaughey tarafından seslendiriliyor) ve onun en sevdikleri karakterler için heyecanlandırmak için yeni bir fragman yayınlandı. Hayvan sanatçılar, şimdiye kadarki en göz kamaştırıcı sahne şovlarını sergilemeye hazırlanıyor.

Bu devam filmi, ilk filmdeki Buster ve ekibinin yepyeni bir şov yapmak için birlikte çalışmalarını konu alıyor. Bu, çetenin acımasız ve bencil bir gangsterle (Bobby Cannavale tarafından seslendirilir), şımarık kızıyla (Grammy adayı sanatçı Halsey tarafından seslendirilir) ve dünyanın en münzevi rock yıldızıyla (ilk filminde Bono tarafından seslendirildi) şovlarının bir hit olduğundan emin olmak için emeklilikten çıkmaya ikna etmeleri gereken bir animasyon filmi.



McConaughey'nin oynadığı ilk filmden geri dönenler, çok çalışan anne domuz Rosita rolünde Reese Witherspoon, rockçı kirpi Ash rolünde Scarlett Johansson, ciddi goril Johnny rolünde Taron Egerton, utangaç fil Meena rolünde Tori Kelly ve aptal domuz Gunter rolünde Nick Kroll. Yaklaşan devam filminde ayrıca Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric André ve Chelsea Peretti tarafından oynanan daha fazla yeni karakter de yer alacak.

Bu yeni fragman, Johansson ve Bono'nun kendisi tarafından seslendirilen klasik U2 şarkısı "I Still Haven't Found What I'm For I'm For" film kapağından kısa kesitler sunuyor. Film, ilk filmin yazıp yönetmenliğini de üstlenen Garth Jennings tarafından yazılıp yönetiliyor. Bu filmin yapımcılığını da Illumination'ın kurucusu ve CEO'su Chris Meledandri ve Janet Healy üstleniyor. Sing 2, Billie Eilish, Drake, U2, The Weeknd, Prince, Taylor Swift, BTS, Cardi B, Bad Bunny, J Balvin, Shawn Mendes ve Camila Cabello gibi sanatçılardan türlere yayılan birçok hit şarkı içerecek. Sing 2, 21 Ocak'ta vizyona girecek.

Fragman



Kübra Karasu