sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Nisan 2022

Yıldızlarla Dolu Viking Destanı "The Northman" Filminden Acımasız Fragman!

2022'nin en etkileyici filmlerinden biri olan The Northman'in acımasız taraflarını gözler önüne seren red band fragmanı yayınlandı.

Filmde, Amleth'i canlandıran Alexander Skarsgård, vahşice öldürülen babasının intikamını almaya kararlı bir Viking olarak karşımıza çıkacak. Red band fragmanı, ünlü yönetmen Robert Eggers'tan beklendiği gibi etkili bir şekilde kirli ve kanlı. Yeni fragman, Amleth'in yolculuğuna daha şiddetli bir bakış atarak, filmin bu cuma vizyona girmesinden önce hayranlara son bir göz atma şansı sağlıyor.

The Northman, senaryoyu İzlandalı şair ve romancı Sjón ile birlikte yazan Robert Eggers tarafından yönetildi. Eggers, kült korku filmi The Witch ve siyah beyaz drama The Lighthouse'u içeren son derece etkileyici filmografisiyle tanınıyor. O nedenle yönetmenin, The Northman filmini genel anlamıyla nasıl ele aldığını görmek sinemaseverler için heyecan verici olacak.

Filmde Alexander Skarsgård'a Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit), Kate Dickie (The Green Knight), Willem Dafoe (Spider-Man: No Way Home), Nicole Kidman (Being the Ricardos), Ethan Hawke (Tesla), Claes Bang (The Square), Murray McArthur (Game of Thrones), Ralph Ineson (Çernobil) ve Björk gibi birçok sevilen isim eşlik edecek. 

The Northman, bu cuma (22 Nisan) sinemalarda!

Red Band Fragman


Kübra Karasu