sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 20 Kasım 2021

Yılmaz Erdoğan Açıkladı: ‘’Organize İşler’’in Üçüncü Filmi Geliyor!

Yılmaz Erdoğan, Organize İşler serisinin üçüncü filmi ‘’Organize İşler-Karun Hazinesi’’nin senaryo çalışmalarına başladı.


İlk filmin üzerinden tam 14 yıl geçmesinin ardından, 2019 yılında sevenleriyle buluşmuştu.

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yaptığı serinin ilk filmi 2005 yılında izleyici karşısına çıkmış ve çok beğenilmişti. Filmde Yılmaz Erdoğan’a; Demet Akbağ, Özgü Namal ve Tolga Çevik eşlik etmişti. 



Kadrosunda Erdoğan’ın dışında Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola ve Bensu Soral gibi isimlerin bulunduğu serinin ikinci filmi olan “Organize İşler: Sazan Sarmalı” ise 2019 yılında hayranlarıyla buluşmuş; özellikle Tatlıtuğ’un canlandırdığı ‘Sarı Saruhan’ karakterinin çok sevildiği film büyük ilgi görmüştü. Ancak film, beyaz perdede izlenme rekorları kırmasına rağmen, ilk filme göre biraz sönük kaldığı yönünde eleştirilmişti.



Şimdiyse, Organize İşler cephesinden serinin hayranlarını oldukça memnun edecek yeni bir haber geldi. Buna göre usta sanatçı Yılmaz Erdoğan, sevilen serinin üçüncü bir devam filmi için uzun bir süredir senaryo üzerinde çalışıyor. 

Bir soygun hikayesini mizahi bir anlatıyla konu edinen Organize İşler’in yeni filminin senaryosunu yazmaya başlayan ve aylardır da bunun üzerinde uğraşan Erdoğan, senaryonun tamamlanmasının ardındansa filmin kadrosunda yer alacak olan oyuncuları seçmek için kolları sıvayacak. Gelen duyumlara göre, önümüzdeki yıl içerisinde çekimlerinin başlaması planlanan yapımın ismi ise “Organize İşler Karun Hazinesi” olacak. Filmin konusunun ne olacağına veya filmle ilgili başka herhangi bir detay belirsizliğini koruyor.