sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Haziran 2022

Yönetmen Baz Luhrmann "Elvis"in Başrolüne Neden Harry Styles'ı Seçmediğini Açıkladı!

Oyunculuk kariyerine Dunkirk ile giriş yapan ve Marvel filmi Eternals'da Thanos'un kardeşi Eros olarak karşımıza çıkan ünlü şarkıcı Harry Styles, Baz Luhrmann'ın Elvis filminde başrol oynama fırsatını kaçırmıştı. Ünlü yönetmen radyo podcast'ine Austin Butler'ı seçme kararı hakkında açıklama yaptı.

Harry'nin yeteneğini ve ikonik statüsünü öven Luhrmann, Avustralya podcast'ine “Harry gerçekten yetenekli bir oyuncu. Onunla çalışırdım ama Harry'nin asıl sorunu, o Harry Styles. O zaten bir ikon. O harika bir ruh ve Harry Styles hakkında söyleyecek harika şeylerden başka bir şeyim yok.” açıklamasını yaptı.



Filmin başrolünde yer alan Austin Butler ise performansıyla güzel eleştirileri topladı ve Cannes Film Festivali'nde dakikalarca ayakta alkışlandı. Luhrmann, "Austin'i ben seçmedim. Sanki rol onu çekmiş gibiydi, neredeyse onu oynamak için doğmuştu." dedi. 

Elvis filminde yer almayan Harry Styles ise Florence Pugh başrollü Don't Worry Darling ve yaklaşan dönem draması My Policeman'deki yeni rolleriyle filmografisini genişletmeye devam ediyor.

Kübra Karasu