sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2021

Yönetmen Colin Trevorrow Açıkladı: “Jurassic World: Dominion” Sonunda Tamamlandı!

Yönetmen Colin Trevorrow, Jurassic World serisinin üçüncü bölümü olan Jurassic World: Dominion'un tamamlandığını doğruladı.

Colin Threequel, 2020'nin başlarında yeniden çekime başladı ve COVID-19 pandemisi tarafından engellenen zor ve meşakkatli bir prodüksiyonu sonunda tamamladı. Trevorrow, duyuruyu twitter hesabından yaptı. Ayrıca filmin miksajı üzerinde çalışan Skywalker Sound çalışanlarına da teşekkür etti.

Seyircilere, geçtiğimiz yaz F9'un gösterimleri sırasında Jurassic World: Dominion'un kısa bir görüntüsü verildi. Sahne, dinozorları kendi doğal ortamlarında ve zaman diliminde betimleyerek seriye farklı bir yaklaşım getirdi (önceki Jurassic World: Fallen Kingdom'ın kaldığı yerden çok farklıydı). Bir T-Rex ve bir Gigantosaurus arasındaki kavga, Michael Giacchino'nun genişleyen puanı ve yedi yeni dinozor türü izleyicilerin gördüğü parçalardan sadece birkaçıydı.

Yıldızlar Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın yanı sıra film, orijinal yıldızlar Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum'u tekrar gruba getiriyor. Yeni üçlemenin diğer oyuncuları arasında Justice Smith, Daniella Pineda, Omar Sy, BD Wong ve Isabella Sermon yer alıyor. Kadroya yeni katılan isimler arasında ise Campbell Scott, Mamoudou Athie, Scott Haze ve DeWanda Wise var. 

Jurassic World: Dominion, 10 Haziran 2022'de vizyona girecek. Yönetmenin filmin tamamlandığını duyurduğu tweetine aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

Kübra Karasu