sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Kasım 2021

Yönetmen David Ayer, "Suicide Squad" Karakterleri Harley Quinn ve Incubus'un Orijinal Konseptlerini Yayınladı!

Yönetmen David Ayer'in 2016 Suicide Squad filminin çekimler ve post prodüksiyon boyunca Warner Bros'tan bazı ağır düzenlemeler aldığı bir sır değil. Ayer, filme yönelik orijinal vizyonu ve hayata geçen arasındaki farkı göstermek için Twitter'dan paylaşımlar yaptı. Ayer, "Bu benim istediğim görünüm" başlıklı bir tweet'te Incubus için bir konsept tasarımı paylaştı.

Resimde Incubus, filmdeki meslektaşından belirgin şekilde daha az hacimli. Hala çizgi roman kökeninden daha gösterişli olsa da, tasarım iblisten daha çok eldritch yaratık estetiğine eğiliyor. Zırh daha büyük ve beyaz, bu da zırha daha çok iskelet görünümü katmış. Incubus'un filmdeki görünümü ise orijinal çizgi roman tasarımından daha gösterişli. Siyah metal zırhın altında ateşli bir madde ile filmde çok daha iblis benzeri bir görünümü vardı.



Ayer ayrıca Harley Quinn'in (Margot Robbie) görünümüyle ilgili çeşitli konsept görseller de yayınladı. Tasarım, kırmızı, mavi ve beyaz renk düzeninin çeşitli karışımlarını içeriyordu ve bazıları çizgi roman tasarımlarında gördüğümüz siyahı da içeriyordu. Yönetmen tweetinde karakter için dikilmiş test ceketlerinin resimlerini de paylaştı.

Zach Snyder's Justice League'in piyasaya sürülmesiyle birlikte birçok kişi #ReleaseTheAyerCut adlı yeni bir hareketi benimsemeye başladı. Hayranlar bir gün stüdyo kesintileri olmadan Suicide Squad'ı görmeyi istiyor. 

Ayer'in orijinal konseptlerine aşağıdan göz atabilirsiniz:


Kübra Karasu