sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Aralık 2023

1 Aralık 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 5 Yeni Film: Ölümlü Dünya 2, Wish...

Bugün sinemalarda 5 yeni film gösterime girdi.

1. Ölümlü Dünya 2

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

İlk filmi 2018 yılında vizyona giren Ali Atay imzalı komedi serisinin yeni filmi, kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesinin örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için son bir vurgun yapmaya kalkışmasını konu alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak gibi sevilen isimler yer alıyor.

2. Wish (Dilek)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Disney imzalı yeni animasyon filmi, içten dilediği dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Yıldız tarafından yanıtlanan Asha'nın hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

3. Evil Does Not Exist (Kötülük Diye Bir Şey Yok)

Tür: Dram/Müzik
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Japonya yapımı film, eylülde Büyük Jüri Ödülü'nü kazandığı Venedik Film Festivali’nde dünya prömiyerini yaptı. Ekolojik yıkımı merkezine alan bu politik gerilim filmi, Tokyo’ya yakın bir dağ kasabasında yaşayan Takumi ile kızının hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Kötülük Diye Bir Şey Yok, yönetmen Ryûsuke Hamaguchi ile filmin müziklerini de besteleyen müzisyen Eiko Ishibashi’nin iki ayaklı ortak projesinin bir parçasını oluşturuyor.

4. Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Filmde, bir grup çocuğun, Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde, arkadaşlarını aramak ve buldukları T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli bir maceraya atılması anlatılıyor.

5. Thanksgiving (Kara Cuma)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Film, Şükran Günü'nden ilham alan gizemli bir katilin Kara Cuma isyanının trajediyle sonuçlandığı yer olan Plymouth/Massachusetts'te terör estirmesini konu alıyor.

Kübra Karasu