sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Kasım 2023

1. Fethiye Film Festivali (FFF) Film Programı Belli Oldu!

07-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Fethiye Film Festivali(FFF) ‘nin film gösterim programı belli oldu.

Belgesel, kurgu, animasyon ve deneysel türlerin tamamına kendi Gösterim Seçkisi içinde yer veren FFF’in gösterim programında 30 kısa metrajlı film ile 4 uzun metrajlı film yer alıyor. Film gösterimlerinin yanında, festival bünyesinde üç ayrı mekanda düzenlenecek, toplamda dört ayrı etkinlik de festivalin içeriğini zenginleştiriyor.

Fethiye Fotoğraf Ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD)’nin organizasyonuyla hayata geçen festival bünyesindeki tüm film gösterimleri ile düzenlenecek konferans ve söyleşiler ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.

1. Fethiye Film Festivali Film Gösterim Programı 25 Kasım 2023 tarihinde festivalin sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Film Gösterim Programı içinde 30 kısa film sinemaseverler ile buluşurken, “Özel Gösterim” kuşağında Türkiye ve dünya film festivallerinde ses getirmiş, ödüller kazanmış uzun metrajlı filmlere yer veriliyor. Yönetmenliğini Selcen Ergun’un yaptığı, başrolünde Merve Dizdar’ın boy gösterdiği “Kar ve Ayı”; uzun metraj belgesel formatında Türkiye ve dünyada ses getiren, yönetmenliğini Fırat Özeler’in yaptığı “Kavur” belgeseli; Çiğdem Sezgin’in yönetmenliğindeki, başrollerinde Fırat Tanış ve Tarık Papuççuoğlu’nun yer aldığı “Suna” ve Ceyhan Kandemir’in yönetmenliğini üstlendiği “Ruhun Lekesi” filmleri festivalin “Özel Gösterim” kuşağında sinemaseverlerle buluşacak uzun metrajlı filmler.

4 gün boyunca günde 4 seansla izleyicilere sinema keyfi yaşatmayı arzulayan FFF’nin film gösterimleri, festivalin gösterim sponsoru olan Aksin Sinemaları’nda gerçekleşecek.

FFF Film Programı






Kübra Karasu