sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 19 Ocak 2024

19 Ocak 2024 Cuma Günü Vizyona Giren 5 Yeni Film: Lohusa, Kardeş Takımı...

Bugün sinemalarda 5 yeni film gösterime girdi.

1. Lohusa

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Gupse Özay'ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Lohusa, bir anne ve babanın doğumdan sonraki 40 günlük sürecini komediyle harmanlayarak izleyiciyle buluşturacak. Merakla beklenen komedi filminin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gupse Özay'a; Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan, Elif Nur Kerkük, Cihan Albayrak ve Alper Baytekin gibi sevilen isimler eşlik ediyor.

2. Kardeş Takımı

Tür: Komedi/Aile
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 namıdiğer TAKOZ'un (Yekta Kopan tarafından seslendiriliyor) yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya'nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir kardeş takımına dönüşeceklerdir. Kardeş Takımı’nın başrollerinde, YouTube “Noluyo Ya?” kanalındaki projeleriyle de tanınan ünlü oyuncular Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca sektörün en yetenekli çocuk oyuncularından Çağan Efe Ak, Ecrin Su Çoban, Mehmet Aybars Kaya ve Gece Işık Demirel de yer alıyor. 

3. Afacanlar Kampta

Tür: Komedi/Aile
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Enes Ateş’in yönetmenliğini üstlendiği "Afacanlar Kampta"nın başrolünde çocuk ve aile filmlerinin aranan ismi Berat Efe Parlar yer alıyor. Atacan Film ve TRT ortak yapımı "Afacanlar İş Başa Düştü"nün devam filmi, dedesinin işlettiği çocuk kampında çalışmaya giden Emirhan ve afacanların kamp ortamında yaşadığı maceraları izleyiciyle buluşturacak. Merakla beklenen yapımda afacanların ablası Sedef karakterini ise İrem Tokat canlandırdı. 

4. Hayvan Krallığı

Tür: Bilim-Kurgu/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Love at First Fight ile tanıdığımız Thomas Cailley’nin bilimkurguyla aksiyon arasında gezinen duygusal filmi Cannes Film Festivali’nde Belirli Bir Bakış bölümünün açılış filmi olarak gösterildi. Anlaşılamayan bir mutasyon sonucu bazı insanlar hayvana dönüşmektedir. Bu “yaratık”lardan bazıları yetkililer tarafından ele geçirilmeden kaçmayı başarır. François oğluyla birlikte, dönüşerek ormana kaçan karısının peşine düşer. 

5. Migration (Ördeklerin Göçü)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Bu yılbaşı döneminde Minyonlar, Çılgın Hırsız, Şarkını Söyle ve Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı gibi gişe rekortmeni filmlerin yaratıcısı Illumination, benzersiz ve aksiyon yüklü yeni orijinal komedi Ördeklerin Göçü’nde komik, tüylü Yeşilbaş ailesinin tatilini izleyiciyle buluşturacak. Yeşilbaşlar kış için güneye doğru yol alırken sağlam planları kısa sürede ters gider. Deneyimleri; ufuklarını genişletmeleri, kendilerini yeni arkadaşlara açmaları ve düşündüklerinin çok ötesini başarmaları için ilham verirken kendileri ve birbirleri hakkında hayallerindekilerin çok ötesini öğrenmelerini sağlayacaktır.

Kübra Karasu