sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 22 Aralık 2023

22 Aralık 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 9 Yeni Film: Aquaman 2, Ferrari, Kadınlara Mahsus...

Bugün sinemalarda 9 yeni film gösterime girdi.

1. Aquaman ve Kayıp Krallık

Tür: Aksiyon/Fantastik
Dağıtım Şirketi: TME Films

Son yılların sürpriz hiti Aquaman, DC'nin daha az popüler kahramanlarından biri olmasına rağmen büyük bir başarıya imza atmıştı. Justice League'in ardından vizyona giren ilk film, 1.148 milyar dolarlık gişe geliriyle DC tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı merakla beklenen devam filmi, intikam arayışı içinde olan Black Manta ile olan savaşı izleyiciyle buluşturacak.

2. Ferrari

Tür: Biyografi/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Adam Driver ve Penélope Cruz başrollü Ferrari, ünlü spor araba markasının ve onun kurucusu Enzo Ferrari'nin hikâyesini, 1957 yazında İtalya'da düzenlenen ve bir felaketle sonuçlanan Mille Miglia yarışı üzerinden anlatacak. Michael Mann'ın sekiz yıl aradan sonra yönetmen koltuğuna oturduğu Ferrari, ödül sezonu için de güçlü adaylardan. Son filmi 2015 yapımı Blackhat olan ünlü yönetmen, bu kez izleyicilere unutulmaz bir biyografi sunmayı hedefliyor.

3. Kadınlara Mahsus

Tür: Romantik/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Bu hafta vizyona girecek ve uzun zamandır beklenen Kadınlara Mahsus filmi, yönetmen Serdar Akar'ın imzasını taşıyor ve izleyicilere farklı bir hikaye sunacak. Film, hayatlarında yeni bir sayfa açmak için Kadınlara Mahsus kampında bir araya gelen 8 kadının çarpıcı hikayelerini izleyiciyle buluşturacak. Yıldız oyuncuları buluşturan filmin kadrosunda Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Müjde Uzman, Yurdaer Okur, Şebnem Sönmez, Elifcan Ongurlar, Merve Çağıran, Başak Parlak, Nami Esatgil, Halil İbrahim Yılmaz ve Ertan Saban gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 

4. Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

10 yıl aradan sonra bu cuma vizyona girecek olan Sağ Salim 3, serinin en iddialı komedisi olarak öne çıkıyor. Toygan Avanoğlu'nun başrolünde yer aldığı devam filmi, sinema severlere kahkaha dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Film, hayatına birini almaya hazırlanan Salim'in bu süreçte yaşadığı maceraları izleyiciyle buluşturacak.

5. Cenazemize Hoş Geldiniz

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Gonca Vuslateri'nin hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı ve gerçek bir hikayeden uyarlandığı bilinen Cenazemize Hoş Geldiniz, 4 yıldır sevgili olan İrem ve Ozan'ın nişanlanma hikayesini konu alıyor. Fakat İrem ve Ozan'ın nişanlanacakları günde, İrem'in ailesinde beklenmedik bir vefatın gerçekleşmesiyle işler karışacaktır. Filmin geniş kadrosunda Gonca Vuslateri'ye Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Erkan Can, Gözde Seda Altuner, Timur Acar, Şükran Ovalı, Şebnem Sönmez, Deniz Uğur, Hakan Meriçliler, Hayal Ada Topakkaya, Güven Hokna, Serhat Kılıç ve Müge Boz gibi sevilen isimler eşlik ediyor. 

6. Aniden

Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Birçok uluslararası festivalde izleyiciyle buluşan yapım, 40 yaşında bir anda koku duyusunu kaybeden Reyhan'ın, tekrardan kendini bulabilmek için bir anda ortadan kaybolmasını konu ediniyor. Melisa Önel'in yönettiği filmin kadrosunda Defne Kayalar, Öner Erkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Şerif Erol, Dilan Çiçek Deniz, Aysel Yıldırım Esra Kızıldoğan, Mehmet Bilge Aslan, Su Çeper yer alıyor.

7. Orman Çetesi: Dünya Turu

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Fransa yapımı animasyon filmi, büyük bir tehlike altında olan ormanı korumak için mücadele veren Orman Çetesi'nin başından geçenleri izleyiciyle buluşturacak.

8. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba on Stage Mugen Train Arc

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Film, Demon Slayer Mugen Treni animasyonunu canlı sahne seslendirmesi eşliğinde izleyicilerle buluşturacak.

9. Dejar: Cin Vahşeti

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: MC Film

Dejar: Cin Vahşeti, büyü ve cinlerle iç içe geçirilen bir hayatın lanetiyle boğuşan bir ailenin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

Kübra Karasu