sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 23 Eylül 2021

24 Eylül Cuma Günü Vizyona Girecek 10 Yeni Film!

Yarın birbirinden iddialı 10 film sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

1. The War With Grandpa (İyi Olan Kazansın)



Tür:
Aile/Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

The War With Grandpa, Robert Kimmel Smith'in aynı adlı romanından uyarlandı. Film, Tom J.Astle ve Matt Ember'in senaryosundan Tim Hill tarafından yönetildi. Filmde usta aktör Robert De Niro'ya genç oyuncu Oakes Fegley eşlik ediyor. "İyi Olan Kazansın", dede ile torunu arasında geçen savaşı eğlenceli bir şekilde izleyiciyle buluşturacak.

2. Kolej Rüyası: Lise Günlükleri



Tür: Gençlik/Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Kaan Yılmaz, Doğa Konakoğlu ve Halil Söyletmez gibi isimlerin başrolünde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Can Sarcan oturdu. Kolej Rüyası: Lise Günlükleri'nin senaryosunu Sarcan ile beraber Bilal Kalyoncu kaleme aldı. Film komik bir lise macerasını beyazperdeye taşıyor.

3. Gölgeler İçinde



Tür:
Dram/Fantastik
Dağıtım Şirketi: SİSAY

Dünya çapında 23 ödül alan Zerre filminin senaristi ve yönetmeni Erdem Tepegöz'ün imzasını taşıyan “Gölgeler İçinde", ilkel bir teknolojiyle yönetilen bir fabrikada çalışan bir işçinin yaşamına odaklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Numan Acar, Vedat Erincin ve Ahmet Melih Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

4. Âkif



Tür: Biyografi
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'nı yazma sürecini konu alan filmin başrolünde Yavuz Bingöl yer alıyor. Sadullah Şentürk'ün yönetmenliği üstlendiği filmde Murat Han, Fikret Kuşkan, Mine Çayıroğlu ve Hazım Körmükçü gibi isimler yer alıyor.

5. Louvre Müzesi'nde Bir Gece: Leonardo da Vinci (A Night at the Louvre: Leonardo da Vinci)



Tür: Belgesel
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Müze tarafından küratörlüğü yapılan Leonardo Da Vinci sergisini özel rehberli bir tur olarak izleyiciyle buluşturacak filmin yönetmenliğini Pierre-Hubert Martin üstleniyor.

6. Bir Nefes Daha



Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Oktay Çubuk, Hayal Köseoğlu, Eren Çiğdem'in kadrosunda yer aldığı filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Nisan Dağ üstlendi. Film, hayallerine ulaşmasını engelleyen bağımlılığından kurtulmaya çalışan bir gencin hikayesine odaklanıyor.

7. Me Nokta Ali



Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: TME Films

Engin Akyıldırım'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda İlkin Oğuzhan Çakır, Merve Sevi, Hacı Ali Konuk ve Ayhan Taş gibi sevilen isimler yer alıyor. Film, nüfus müdürlüğü çalışanının ismini yanlış yazmasıyla değişik bir isme sahip olan Me Nokta Ali'nin hikayesini konu alıyor.

8. Wrong Turn (Korku Kapanı: Başlangıç)



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Mike P. Nelson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, dağ gezisi yapmak için yola koyulan 6 arkadaşın başlarına gelenleri izleyiciyle buluşturacak. Filmin kadrosunda Charlotte Vega, Adain Bradley, Bill Sage gibi isimler yer alıyor.

9. Darlin'



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: TME Films

Pollyanna McIntosh'in yönetmenliğini üstlendiği film, vahşi bir ruhun gölgesinde olan genç bir kadına odaklanıyor. Filmin kadrosunda Lauryn Canny, Nora-Jane Noone ve yönetmen Pollyanna McIntosh yer alıyor.

10. Fecr



Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Chantier

Rotin Engin Tutuş'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda; Sahra Erbaykent, Yağmur Bağlan ve Hüseyin Yaşar gibi isimler yer alıyor. 

Kübra Karasu