sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Kasım 2023

24 Kasım 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 5 Yeni Film: Napolyon, Afire...

Bugün sinemalarda 5 yeni film gösterime girdi.

1. Napolyon

Tür: Savaş/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: TME Films

Efsanevi yönetmen Ridley Scott'ın uzun süredir beklenen yeni tarihi destanı Napolyon, yönetmen ile Joaquin Phoenix'i Gladyatör'ün ardından yeniden bir araya getiriyor. Joker filmindeki unutulmaz performansıyla da hafızalara kazınan Phoenix, filmde bu kez izleyicilerin karşısına Napolyon Bonapart rolü ile çıkacak. Film, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da Napolyon'un imparatorluğa kadar yükselişini odağına alırken, Bonaparte'ın eşi Josephine (Vanessa Kirby tarafından canlandırıldı) ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor.

2. Afire (Kızıl Gökyüzü)



Tür: Romantik Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Barbara, Transit ve Undine’nin yönetmeni Christian Petzold’un son filmi, dünya prömiyerini büyük ödüle layık görüldüğü 2023 Berlin Film Festivali’nin ana yarışmasında yaptı. Yönetmenin doğal elementleri konu alan üçlemesinin ikinci filmi olan Kızıl Gökyüzü, Baltık Denizi kıyısında, bir yanı orman, küçük bir tatil evinde geçiyor. Sıcak amansız bastırmışken haftalardır yağmur da yağmamıştır. İkisi eski ikisi yeni dört genç arkadaş bir araya gelir ve duygular, etraflarındaki kurak ormanlar gibi alev almaya başlar. Mutluluk, şehvet ve aşk, aynı zamanda kıskançlıklar, kırgınlıklar ve gerginlikler gün yüzüne çıkar. Çok geçmeden ormanın alevleri de eve ulaşacaktır.

3. Aybüke: Öğretmen Oldum Ben

Tür: Dram/Biyografi
Dağıtım Şirketi: TME Films

Murat Onbul'un yönettiği Nihayet Şahin, Caner Kurtaran, Zeybep Kankonde gibi isimlerin başrolleri paylaştığı film, öğretmenlik yaptığı Batman'da terör örgütü tarafından şehit düşen öğretmen Aybüke'nin hikâyesini konu ediniyor.

4. Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence (Masha and the Bear: Twice the Fun)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Film, Maşa ile Koca Ayı'nın bir düğünden yılbaşı tatiline uzanan maceralarını anlatıyor.

5. Zina

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Anastasiya Budakva'nın yönettiği Zina, zengin insanlarla para karşılığı ilişkiye giren üç genç kadının başından geçen olayları izleyiciyle buluşturacak.

Kübra Karasu