sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 29 Aralık 2023

29 Aralık 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 7 Yeni Film: Rafadan Tayfa 4, Mutluyuz...

Bugün sinemalarda 7 yeni film gösterime girdi.

1. Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: TME Films

Türk sinema tarihinin en çok izlenen animasyon serisi olmayı başaran Rafadan Tayfa'nın merakla beklenen yeni filmi "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör"de kahramanımız Hayri’nin Zobi yardımıyla tasarladığı yüzyılın icadı Hayrimatör kötülerin eline geçmesin diye verilen mücadeleyi anlatacak. Hayri, Kamil, Akın, Sevim, Hale ve Mert yeni filmde yine maceradan maceraya koşacak. İsmail Fidan'ın hem yönetmenliğini yaptığı hem de müziklerini hazırladığı filmin senaryosunu Arzu Yurtseven kaleme aldı.

2. Mutluyuz

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Yakın arkadaş olan Ferhat (İbrahim Büyükak) ve Aslı (Yasemin Sakallıoğlu), sevgililerinin birbirlerine aşık olmalarıyla talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yıl kutlamasında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Kavgayla geçen kutlama yemeği sonrasında Ferhat, Aslı’nın ilişkilerinden umduğunu bulamadığı korkusuyla yazlık bir otelde Barbaros’un önderliğinde çift terapisi programı satın alır ve Aslı’ya üçüncü yıl dönümü hediyesi olarak tatile çıktıklarını söyler. Otele adım atar atmaz beraber olmak için onları terk eden eski sevgilileri Canberk ve Serra karşılarına çıkar ve Aslı ile Ferhat’ın bu iki çift ve diğerleri ile çıktıkları çift terapisi komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir. İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerinde olduğu filmde onlara Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Yeliz Kuvancı, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır eşlik ediyor.

3. Love Actually (Aşk Her Yerde)

Tür: Romantik Komedi
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Unutulmaz replikleri, dokunaklı sahneleri ve etkileyici müzikleriyle gelmiş geçmiş en unutulmaz romantik komedilerden biri olan "Aşk Her Yerde" (Love Actually), 20. yılına özel olarak bir kez daha yeni yıl öncesi sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Film Noel'e birkaç hafta kala Londra'da yaşanan farklı olayları mercek altına alıyor. Farklı çiftlerin yolunun Londra’da kesişmesiyle bazıları aşık olurken bazılarının kalbi kırılacak. Kimi doğru, kimisi de yanlış insanla karşılacak ama bu sımsıcak hikayede ne olursa olsun hep aşk kazanacak.

4. Dogman

Tür: Gerilim/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Luc Besson'un dört yıl aradan sonra ilk projesi olan Dogman, çocukken kendi hayatının acımasız gerçeklerinden kaçmak için köpeklere takıntılı hale gelen bir adamın hikayesini anlatacak. Caleb Landry Jones, filmin köpek takıntılı kahramanı Douglas olarak izleyiciyle buluşacak.

5. May December (Bir Skandalın Peşinde)

Tür: Romantik/Dram
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Başrollerinde Julianne Moore ve Natalie Portman'ın yer aldığı Todd Haynes filmi birçok festivalde de izleyiciyle buluştu. Bir aktris, geçmişlerini araştırmak için Tüm toplumun ilgisini üstünde toplayan, kötü şöhretli 12 yıllık evlilikleriyle tanınan çiftin hayatına dahil olduğunda, ünlü çift bu büyük baskının altında ezilmeye başlar.

6. It Lives Inside (İçimdeki Şeytan)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, arkadaşına musallat olan kötü ruhtan kurtulmak için kökleriyle yüzleşmek zorunda olan bir gencin hikâyesini anlatıyor.

7. Bed Rest (Karanlık Ruhlar)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Film, zor bir hamilelik dönemi yaşayan Julie'nin yeni taşındıkları evde yaşadıklarını konu ediniyor.

Kübra Karasu