sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 08 Aralık 2023

8 Aralık 2023 Cuma Günü Vizyona Giren 6 Yeni Film: Jeanne du Barry, Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı...

Bugün sinemalarda 6 yeni film gösterime girdi.

1. Jeanne du Barry

Tür: Tarihi/Dram
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Jeanne du Barry, Maïwenn tarafından yazılan, yönetilen, yapımcılığı üstlenilen ve başrollerde kendisiyle ünlü aktör Johnny Depp'in yer aldığı tarihi bir drama filmi. Film, sınıf atlamaya çalışan işçi sınıfından Jeanne Vaubernier'in, Kral 15. Louis ile tanıştıktan sonra değişen hayatını izleyiciyle buluşturacak.

2. Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Tür: Biyografi/Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

Müzik dünyasının "Sevgi Adamı" olarak anılan, duygusal şarkıları ve trajik hayatıyla milyonların kalbini fetheden Murat Göğebakan'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan filmin başrolünde Burak Sevinç yer alıyor. Film, Göğebakan'ın Adana'da, annesinin hamilelik sırasında geçirdiği operasyon sonucu sağ bacağındaki kalıcı sakatlıkla doğduğu anından, müzikle olan inişli çıkışlı ilişkisine, aile trajedilerinden aşk hayatına kadar pek çok önemli anı duygusal bir dille izleyiciye sunulacak.

3. Silent Night (Sessiz Gece)

Tür: Aksiyon/Gerilim
Dağıtım Şirketi: Özen Film

John Woo tarafından yönetilen ve Robert Archer Lynn tarafından yazılan çarpıcı filmde herhangi bir sözlü diyalog yer almıyor. Başrollerini Joel Kinnaman, Scott Mescudi, Harold Torres ve Catalina Sandino Moreno'nun paylaştığı yapım, oğlunun ölümünün sorumlularından intikam almak için suç dolu bir dünyaya adım atan acılı bir babanın hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

4. Past Lives (Başka Bir Hayatta)

Tür: Dram/Romantik
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Celine Song'un büyük beklentilerle dolu ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi olan Past Lives, Sundance Film Festivali'nde prömiyer yaptıktan sonra eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Gerçekçi, dokunaklı ve son derece güçlü bir aşkın hikayesi olan film, çocukluk aşkı olan Nora (Greta Lee) ve Hae Sung (Teo Yoo)’un hikayesini konu alıyor. Çiftin birlikte yaşlanma hayalleri, birinin Güney Kore’den ayrılıp Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınmasıyla parçalanıyor. Nora, ABD'de farklı bir hayat kurmuş, yakışıklı bir adamla evlenmiş ve aşkı yeniden keşfetmiştir. Ancak, Hae Sung’un Nora'nın hayatına yeniden girmesi, onun insanların kaderle savaşacak kadar güçlü olup olmadıklarını sorgulamasına neden olacak.

5. Backstage Wiener Staatsoper (Viyana Operası Sahne Arkası)

Tür: Belgesel
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Stephanus Domanig yönetmenliğindeki film, dünyaca ünlü Viyana Devlet Operası'nın perde arkasında gerçekleşenleri izleyiciyle buluşturuyor.

6. Haile 2: Var mı, Yok mu?!

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Alper Mestçi'nin yönettiği korku filmi, geçmişe hapsolmuş kabuslarla dolu bir evde yaşananları izleyiciyle buluşturacak.

Kübra Karasu