sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 09 Şubat 2024

9 Şubat 2024 Cuma Günü Vizyona Giren 6 Yeni Film: İyi Bir Aile Değiliz, Poor Things...

Bugün sinemalarda 6 yeni film gösterime girdi.

1. İyi Bir Aile Değiliz


Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever gibi sevilen isimlerin başrollerinde yer aldığı "İyi Bir Aile Değiliz" babalarının beklenmedik ölümüyle hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorunda kalan Murat ve akrabalarının başına gelenleri anlatıyor.Tüm sülale rahmetli babalarını köylerindeki aile mezarlığına defnetmek isterken Murat (Kaan Yıldırım) bu adetlerin eskide kaldığını, İstanbul’da bu işi organize edeceğini söyler ve arkası kesilmeyen olaylar silsilesi böylelikle başlamış olur. 

2. Poor Things (Zavallılar)

Tür: Komedi/Bilim Kurgu
Dağıtım Şirketi: UIP Türkiye

Film dünyasının yenilikçi yönetmenlerinden Yorgos Lanthimos'un Oscar ödüllerini 11 adaylıkla bekleyen Emma Stone başrollü yeni filmi "Poor Things" Frankenstein'a benzer bir köken hikayesine sahip Bella Baxter'ın dünyayı keşfetme macerası izleyiciyle buluşacak. Emma Stone'un başrolünü üstlendiği ve Alasdair Gray'in aynı adlı romanından uyarlanan film, insan aktivitelerini ilk kez deneyimleyen Bella'nın keşif ve ihanet dolu yolculuğunu konu alıyor.

3. MK Ultra

Tür: Gerilim
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Film, 1960'ların başlarındaki kötü şöhretli CIA ilaç deneylerini yapan, bilimsel sınırları zorlayan parlak bir psikiyatrist olan Ford Strauss'un hikâyesini konu ediniyor.

4. Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan

Tür: Komedi
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren serinin devam filminin oyuncu kadrosunda Peker Açıkalın, Kadir Çöpdemir, Burhan Öcal, Yeşim Salkım, Ömer Başdoğan, İnan Ulaş Torun, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak, Gökçen Gökçebağ ve Tutku Aygan rol alıyor. Senaryo ve yönetmenliğine Murat Aslan'ın imza attığı filmin yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. 

5. Super Wings (Harika Kanatlar: Maksimum Hız)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, dünyanın kahramanları Harika Kanatlar’ın arkadaşları Fei’yi partiye ulaştırma mücadelesini izleyiciyle buluşturacak.

6. Mihrez 3: Cin Bebek

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: Chantier

Mihrez 3, çocuklarının doğumundan sonra esrarengiz olaylarla karşı karşıya kalan bir ailenin yaşadıklarını izleyiciyle buluşturacak.

Kübra Karasu