sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 04 Aralık 2023

Can Şakar, Paribu Cineverse'den TME'ye Satış Müdürü Olarak Transfer Oldu!

Can Şakar, sektördeki başarılı kariyerine yeni bir boyut ekleyerek, Paribu Cineverse'de görev aldığı Programlama Müdür Yardımcılığı pozisyonundan, TME'ye Satış Müdürü olarak transfer oldu.

TME, Warner Bros gibi önemli stüdyo filmlerini bünyesine katmasıyla son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, öne çıkan dağıtım şirketlerinden biri. Uzun yıllar boyunca gösterdiği üstün performans ile tanınan Can Şakar, yeni göreviyle kariyerinde beklenen yükselişi gerçekleştirdi. TME'deki yeni pozisyonu, ona daha geniş bir etki alanı ve sektördeki yenilikleri şekillendirme fırsatı sunacak.

PARIBU CINEVERSE'DE YAPRAK DÖKÜMÜ!

Paribu Cineverse, son dönemde şirket bünyesinden kaybettiği isimlerle dikkat çekiyor. Önce Ceylan Dağıdır, ardından Fatma Baba, Serdar Can, Barış Atbaş gibi isimleri bünyesinden kaybeden Paribu Cineverse'den son olarak da Can Şakar TME'ye transfer olarak ayrıldı. Büyük umutlarla Serdar Can'ın yerine getirilen Onur Aşa ise şuana kadar beklenileni veremedi. Gözler Paribu Cineverse ve Mars Dağıtım şirketlerinde.



Yeni görevinde Can Şakar'ın atacağı stratejik adımlar, hem TME'nin sektördeki konumunu güçlendirecek hem de Şakar'a sektördeki etkisini artırma ve yenilikçi projelere öncülük etme imkanı sağlayacak. O nedenle bu transfer hem Şakar'ın kariyeri hem de TME'nin geleceği için büyük bir potansiyel taşıyor.

Can Şakar'a Sinemaport ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.