sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 12 Mart 2024

Christopher Nolan, Oscar Zaferinin Ardından Yeni Filminin Senaryosu için Kolları Sıvadı!

Ödül sezonuna damga vuran Christopher Nolan, şimdiden bir sonraki film projesi için hazırlıklara başladı.

"Oppenheimer" filmiyle 'En İyi Film' ve 'En İyi Yönetmen' dallarında Oscar kazanan ve BAFTA, Altın Küre gibi birçok yarışmadan da ödülle dönen Nolan, Puck.news'in haberine göre yeni filminin senaryosunu yazmaya başladı. "Oppenheimer" ile şimdiye kadar elde edilen en yüksek hasılatlı biyografi filmine imza atan ünlü yönetmenin bir sonraki projesi büyük bir merakla bekleniyor.



Şubat ayında Nolan, korku türünü keşfetme konusunda ilgisini açıklamıştı. Fakat yönetmen, bir korku filminin işe yaraması için "gerçekten olağanüstü bir fikre" ihtiyaç duyulduğunu açıkça söylemişti. Ayrıca James Bond serisini yeniden başlatma projesiyle de gündemde. Fakat bu projenin de hayata geçip geçmeyeceği henüz bilinmiyor. 

Yeni projenin detayları hala gizemini korurken, Nolan'ın önceki çalışmalarının çığır açıcı ve yenilikçi doğası göz önüne alındığında, sinema dünyasının büyük bir merakla beklediği bir başka başyapıtın yolda olduğuna şüphe yok. Nolan'ın filmografisi "Inception", "Interstellar" ve "The Dark Knight" trilojisi gibi unutulmaz yapımları içeriyor.

Kübra Karasu