sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 07 Eylül 2022

Dwayne Johnson'dan Brendan Fraser'ın "The Whale"daki Performansına Övgü!

Venedik Film Festivali'ne damgasını vuran filmlerden The Whale, Dwayne Johnson'dan da övgü aldı.

Dwayne Johnson, filmi izlediğinden bahsetmese de alkışlar karşısında gözyaşlarını tutamayan aktör arkadaşı Brendan Fraser'a destek vermek için Twitter hesabından paylaşım yaptı. Fraser filmde, ayrı yaşadığı kızıyla yeniden bağlantı kurmak için mücadele eden 600 kiloluk bir adam olarak gösterdiği performansla Venedik Film Festivali'nde dakikalarca ayakta alkışlandı.

Fraser'ın performansı, yalnızca oynadığı fiziksel olarak farklı karakter nedeniyle değil aynı zamanda ana akım filmlerde aktörün çoğunlukla komedi rollerinde yer alması nedeniyle övüldü. Fraser, bu kararı veren ilk ve kesinlikle son komedi oyuncusu olmasa da bir oyuncunun yeteneğinin boyutunu görmek her zaman izleyicileri şaşırtıyor. 

Dwayne Johnson konuyla ilgili twitter'dan yaptığı açıklamada, "Dostum, Brendan için bu güzel alkışı görmek beni çok mutlu ediyor. Hollywood kariyerimi başlatan ilk rolüm için Mummy Returns serisine girmemi desteklemişti. Tüm başarılarını destekliyorum kardeşim ve dostum Darren Aronofsky'yi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Oyun yazarı Samuel D. Hunter'ın bir tiyatro oyunundan uyarlanan The Whale, Hunter'ın kendisi tarafından beyazperdeye uyarlandı. Film Black Swan, Noah ve mom! gibi çılgın hikayeleri yöneten Darren Aronofsky imzasını taşıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Sadie Sink (Stranger Things), Hong Chau (Big Little Lies), Ty Simpkins (Insidious: The Last Key) ve Samantha Morton (The Walking Dead) yer alıyor.

İŞTE O TWEET

Kübra Karasu