sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 02 Şubat 2024

"Efsane" Filminden Efsane Gala!

Yapımcılığını Aytaç Ağdağ’ın yapımını Aytaç Medya ve Zirve Yapım’ın üstlendiği, senaryo ve yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu ‘Efsane’ filminin galası yapıldı.
 
Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Serdar Gökhan, Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş, Sadi Celil Cengiz, Elif Ongan, Cemile Canyurt, Rojhat Özsoy, Tuana Tezsay, Devrim Saltoğlu, Ferhan Vural, Burcu Gönder gibi başarılı oyuncuların yer aldığı merakla beklenen Efsane filmi 3 bin kişilik katılımla Zorlu PSM’de yapıldı. Her salonda bol bol kahkahaların duyulduğu Efsane filmine ilgi büyük oldu.
 
"Bir oyuncu için ikiz oynamak lüks"


Efsane filminde Sadık ve Özgür karakterine hayat veren Ahmet Kural, “Güzel bir film çektik. Asıl efsane Serdar abi. Bizim için Serdar Gökhan efsane bir isimdir. Yapımcımız Aytaç Ağdağ’a çok teşekkür ediyoruz. Bir oyuncu için ikiz oynamak çok eğlenceli ve lüks bir şey” dedi.
 
"Çorumlulara teşekkür ederiz"

Ahmet Kural’ın babası Fırtına Faruk’u canlandıran Cengiz Bozkurt, “Bütün Çorum halkına, Kargılılar, Hacıhamzalılara Osmancıklılara çok teşekkür ederiz. Bizi kendilerinden gördüler. Selçuk (Aydemir) beyin hayallerinin içinde olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.


 
"Bundan sonra söz seyircinin"

Efsane filmine kalemi ile hayat veren yönetmen Selçuk Aydemir, “Bütün oyuncu arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bize bu imkânı sağlayan Aytaç Medya ve Zirve Yapıma da çok teşekkür ederim. Biz filmi yaptık bundan sonrası da seyirciniz. Umarım beğenilir” diyerek teşekkür etti.
 
"Hayranı olduğum isimle çalıştık"

Aytaç medyanın sahibi Aytaç Ağdağ, “Medya işine ilk Dilberay filmine ortak yapımcı olarak başladık. Peşinden büyük hayaller kurduk, bu büyük hayalleri Selçuk Aydemir’le gerçekleştirdik. Matematik zekâsı tartışılmaz bir de üzerine sözel zekası eklenince ortaya müthiş bir iş çıktı. İkisi bir arada olması çok önemli. Hayranı olduğum kişiyle beraber çalışmak, harika. Tüm oyuncu kadrosu hepsi birbirinden başarılı, birbirinden yetenekli. Çalıştığımız ekipler ciddi özverili. Aynı ekiple daha da güzel şeyler yapmayı hedefliyoruz. Sinemanın zor dönemi dijitallerin işin içine girmesiyle sinema izlenimlerinin düştüğü bir zaman. İnşallah yükseltmek için her şeyi yapacağız” dedi.
 
"İlkler unutulmaz"


Türk sinemasına 60 yılını veren usta isim Serdar Gökhan’a gala gecesinde sürpriz yapıldı. 60. yılını kariyerindeki ilk komedi filmi ile taçlandıran
usta isim, “Benim için özel bir gün. 1964 senesinde başlamış olduğu sinema yolculuğunu bugün 60. Yılla bu akşam burada kutluyorum. Beni biliyorsunuz tarihi filmler çekerim, güzel yumuşak bir adam değilim. Hayatımda ilk defa bir komedi filminde oynuyorum. Oda efsane filmine denk geldi. İlkler unutulmaz derler bu filmi hiçbir zaman unutmayacağım.  Aslında biraz yadırgadım oyuncuları görünce hepsi komedinin duayenleri ustaları dedim ama güzel bir ekip oldu. Kavga yok, gürültü yok ben burada ne iş yapacağım dedim. Senaristimiz çok güzel bir rol ayarlamış bana. Bu rolü oynadığım için çok mutluyum. Bundan sonra alışırsak devam ederim komediye bu iş tarihi işlerden daha kolay geldi” dedi.
 
"Ustalar ve gençler bir arada"

Filmde kabına sığamayan kasaba hayat veren Şinasi Yurtsever, “Çok güzel ve iyi bir ekip çalıştık. Usta oyuncular ve genç bir ekip bir araya geldi. Ortaya çok güzel bir iş çıktı. Aytaç Ağdağ ve Selçuk Aydemir çok titiz bir çalışma yaptı. Artık son söz seyirciniz” dedi.
 
"Bol bol leblebi yedik"

Esprileri ve konuşmalarıyla herkesi kahkahaya boğan Ayhan Taş, “Çok keyifli ve çok güzel bir ekiple çalıştık. Çorum halkı bizi bağrına bastı. Ben onlar için üzüldüm. Biz gidince bu hengameye alıştınız ne yapacaksınız dedi. Bol bol leblebi yedik leblebiye doyduk artık” dedi.
 
Elif Ongan “Benim için harika bir tecrübe oldu. Selçuk hocayla çakışmak ayrı bir keyifti. İlhan verici bir projeydi benim için” dedi.
 
Cemile Canyıurt “Benim için çok öğretici ve güzel bir proje oldu. Namı değer yangın Aynur’u canlandırıyorum” diyerek herkesi kahkahaya boğdu.
 
Efsane filmi bugün sinemalarda vizyona girdi!

Fragman

Kübra Karasu