sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 13 Aralık 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (6 - 12 Aralık 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 6 - 12 Aralık haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Melis Sezen, Kadir İnanır, Çağlar Ertuğrul, Kenan İmirzalıoğlu ve Demet Özdemir oldu.

Haftanın en çok haber yapılan ismi olan Melis Sezen, 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşmayla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

Yoğun bakıma alınan ve 22 gün hastanede yaşam mücadelesi veren Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde taburcu oldu. Usta oyuncu, haftanın en çok haber yapılan 2. ismi oldu.

Altın Portakal ödüllerine damga vuran bir diğer isim Çağlar Ertuğrul olmuştu. Tamer Karadağlı’nın ödül verdiği Nihal Yalçın’ın sözlerini kesme girişimini esprili bir şekilde ti’ye alan Ertuğrul, daha sonra kötü bir şey düşünerek yapmadığını açıklasa da oldukça fazla eleştiri aldı. Teşkilat dizisinin yıldız oyuncusu haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de geçtiğimiz akşam yine ilginç anlar yaşandı. Direksiyon dersleri veren Canan Ayaz, trafikle ilgili bir soruda elendi. Kenan İmirzalıoğlu da "Sanırım caps oldunuz Canan Hanım" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. İmirzalıoğlu haftanın en çok konuşulan 4. ismi oldu.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde gecenin açılışını Demet Özdemir yaptı. Özdemir haftanın en çok haber yapılan 5. ismi oldu.

TOP 50