sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 28 Kasım 2022

James Gunn, DC Studios'taki Rolünün Çizgi Romanları İçermediğini Onayladı

Ünlü yönetmen James Gunn ve Peter Safran'ın DC Studios'un başkanları olarak seçilmesi haberi hala gündemden düşmüyor. O zamandan beri Gunn'dan DCU'nun neye benzeyeceği konusunda birçok haber geldi; birbirine bağlı bir film, TV şovu ve oyun evrenini içeren bir vizyon. Ancak The Suicide Squad yönetmeni, DC'nin çizgi roman tarafından sorumlu olmadığını söyledi.

Bir Twitter dizisinde Gunn, hayranlarının DCU'sunu nasıl göreceği konusundaki sorularını yanıtladı. Bir Twitter kullanıcısının DC Studios'un çizgi roman tarafında bir eli olup olmayacağı sorulduğunda Gunn, “Herkesin bildiği gibi ben büyük bir çizgi roman hayranıyım ve umarım yaptığımız her şey daha fazla insanın DC Comics okumasını sağlar (veya tam tersi). Ama Peter ve ben çizgi romanlardan sorumlu değiliz, sadece filme alınmış DC işleriyle ilgileniyoruz.” dedi.



Gunn ve Safran, çizgi roman yazarları olmadığı için bu büyük bir sürpriz olmadı. Ancak yine de DC markası için bir bütün olarak büyük bir değişiklik yılı olduğu için bu konuda da açıklama yapmaları bazı söylentilerin yalanlanmasını sağladı. 

Gunn'ın da ima ettiği gibi asıl amaç, filmleri izleyen hevesli çizgi roman okuyucularını ve destansı hikayelere ilham veren eserleri okuyan DC film hayranları elde etmek. Gunn'ın işi, insanların çizgi romanlara yatırım yapmasını sağlamak için yapımlarında mümkün olan en iyi ürünü izleyiciyle buluşturmak. Çünkü o çizgi romanlar olmasaydı filmler de olmayacaktı. DC Studios'un DC Comics ile olan ortaklığını ileriye doğru götürmesi heyecan verici olacak. 

Kübra Karasu