sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 16 Ekim 2021

Robert Pattinson’lu ‘’The Batman’’dan İki Yeni Poster Yayınlandı!

Merakla beklenen filmin iki yeni posteri yayınlandı.

Posterler de kırmızı-siyah tasarımdan oluşan Robert Pattinson'un hayat verdiği Bruce Wayne ve Paul Dano'nun canlandırdığı The Riddler karakteri görülüyor.

The Batman filmi için başrolde her ne kadar Ben Affleck düşünülse de, rol Robert Pattison’a gitmişti. Oyuncunun Bruce Wayne’i canlandıracak olması büyük bir tartışmaya yol açsa da yayınlanan fragman izleyiciyi şaşırttı.



Bu yüzden filme olan ilgi oldukça arttı ve filmin iki yeni spin-off dizisinin çekilmesi için anlaşmaya varıldı. Açıklamalara göre Colin Farrel'ın karakteri olan The Penguin ve Jeffrey Wright'ın karakteri olan Jim Gordon için birer spin-off dizisi çekilecek. Diziler HBO Max'te yayınlanacak. HBO Max platformunun 2022 yılı içerisinde Türkiye'deki izleyicilerine açılması bekleniyor.

İkinci yılında suçla mücadele eden Batman’in Gotham City'deki yozlaşmayı araştırırken, bir seri katil olan Bulmacacı ile yüzleşmesini anlatan filmin oyuncu kadrosu ise şöyle:  Bruce Wayne rolüyle Robert Pattinson, The Penguin rolüyle Colin Farrel, Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, Carmine Falcon rolüyle Jon Turturro, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, The Riddler rolünde Paul Dano, Gil Colson rolüyle Peter Sarsgad, Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright.

The Batman 4 Mart 2022’de vizyona girecek.

Yeni yayınlanan Bruce Wayne ve The Riddler karakterlerinin posterleri: