sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Kasım 2023

"Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri" Afişi Yayınlandı!

SERİNİN EN İDDİALI KOMEDİSİ

"SAĞ SAĞLİM 3: Ölü yada Diri"nin AFİŞİ YAYINLANDI

Türkiye sinema tarihinin en çok izlenen film ve dizilerin altında imzası bulunan Ersoy Güler hem senaristliğini hem yönetmenliğini yaptığı; yapımını PRT Film ve Komedram’ın, yapımcılığını ise Fatih Ay’ın üstlendiği ‘Sağ Salim 3 Ölü yada Diri filmi 22 Aralık’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Serinin en iddialı komedisi ‘Sağ Salim 3 Ölü yada Diri filminin afişi yayınlandı. Filmin renkli hikayesini tamamlayan afişte filmin başrol oyuncuları Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyor. Çekimleri kahkahalar eşliğinde gerçekleşen film sinema salonlarında seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Cezmi Baskın, Nursel Köse, Anıl Çelik ve Özkan Ayalp yer alıyor.

Filmin konusu;

Salim kendi halinde insanlardan ve yollardan uzak bir kasabada huzurla yaşarken muhtar elinde bir mektup ve sürprizle gelir. Salim bir zaman öncesinde muhtara yalnızlığından ve hayatında biri olmamasından yakındığı bir mektup yazmıştır. Muhtarın sürprizi ise Salim’e hayat arkadaşı olacak kimsesiz bir kız olan Salime’yi baş göz etmektir.  Kendi aralarında düğün dernek yapılır. Fakat Salim’in kaderi değişmemiştir ve muhtar kaza sonucu hayatını kaybeder. Muhtarı defnederken gördüğü yarı rüya yarı halüsinasyon sebebiyle defin işlemleri için muhtarın köyüne salim ve salime yola çıkarlar. Asıl hikayemiz bu yolculukla başlar. Bir terapi merkezinde her yöreden farklı karakterlerde altı damat ve ekibin başını çeken damatların en yumuşak yüzlüsü Emin’in annesi Ümran vardır. Salime’nin peşinde olan damatlar intikam için Salime’nin izini sürerler. Bir yandan da salime ile dolandırıcılık yapan Vahit ’de Salime’nin peşindedir. Kasabaya indiklerinde ilanlarda kendini gören salime, salim ile otelde bir gece konakladıktan sonra bir an önce şehirler arası yola çıkarlar. İlanda ki ödül ile birlikte peşlerini bırakmayan tuhaf tipler, damatlar ve vahit ile peşlerinde olunan salim ve salime çifti başlarına olmadık trajikomik olaylardan sıyrılarak kaçmayı başarırlar. Fakat salime de sonunda salimin pırlanta dolu muskasını çalıp ortadan kaybolmuştur. Salim tekrar kendi dünyasında olan biteni sorgularken salime beyaz gelinliği ve pırlantalardan yapılan kolye ile Salim’e geri döner.

‘Sağ Salim 3 Ölü ya da Diri’ 22 Aralık’ta sinemalarda.

Afiş