sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Ocak 2024

Steven Soderbergh'in Perili Ev Türüne Yeni Bir Soluk Getirecek "Presence" Filmi Alıcı Buldu!

Sundance Film Festivali'nde prömiyeri yapan ve gerilim türüne yeni bir soluk getiren "Presence" filmi, beş Oscar adaylığı kazanan "Anatomy of a Fall" filmi de dahil olmak üzere birçok başarılı sinema filmine imza atan Neon tarafından satın alındı.

"Ocean's" serisine de imza atan Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh'in yönettiği yeni film, perili ev türüne yaratıcı bir bakış açısı getiriyor. Film, öncelikle evde yaşayan insanların, birçok kişisel problemle boğuşan bir ailenin, gözlemleri üzerinden ilerliyor.

Soderbergh, Variety dergisine verdiği bir röportajda, "Hikayeyi farklı bir şekilde anlatmak istedim. Her şey, bu varlık tarafından görülen bu ailenin anları üzerinden açığa çıkıyor. Ve tüm hayalet türü unsuru, dağılmak üzere olan bir grup insanı göstermenin bir Truva atı olacak." açıklamasını yaptı.

Film için Neon tarafından ödenen miktar belirsiz olsa da, anlaşmanın dünya çapındaki haklar için yapıldığı belirtiliyor. "Presence" filminin kadrosunda Chris Sullivan, Callina Liang, Eddy Maday ve Julia Fox gibi isimler yer alıyor. Daha önce Soderbergh ile "Kimi" filminde de çalışan ünlü senarist David Koepp, senaryoyu kaleme aldı.

"Presence" filminin henüz vizyon tarihi açıklanmadı. Gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu