sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 16 Ekim 2021

Tomb Raider’ın Devam Filminden İlk Detaylar Geldi!

Serinin yıldızı Alicia Vikander ve yönetmen Misha Green yeni film hakkında açıklamalarda bulundu.

2001 ve 2003 yapımı olan Tomb Raider filminde Angelina Jolie rolüyle büyük beğeni toplamıştı. 2018’de yeni bir seri başladı. Tom Raider filminin yeni serisinde başrol olan Alicia Vikander, devam filminin durumu hakkında güncellemelerde bulundu. Yeni filmin yönetmeni ise Lovecraft Country’nin yaratıcısı Misha Green oldu.



Total Film dergisine röportaj veren Vikander, Tomb Raider 2'nin Green'in yeni yönüyle nasıl bir araya geldiğini anlattı. Vikander, devam filminin aksiyon sahneleri ve dublörleri üzerinde iş birliği yapmak için Green'le birkaç Zoom görüşmesi yaptığını açıkladı. Vikander; "Misha ile yaptığım Zoom'larda sonunda kendi yaşımdaki başka bir kadınla oturmak çok eğlenceli oldu. Yapmak istediğimiz büyük aksiyon setleri ve akrobasiler hakkında konuştuk. Yola koyulup, birlikte bir şeyler yapabileceğimize inandık." İfadelerini kullandı.



Misha Green ise, senaryonun taslağını yazmayı çoktan bitirdiğini Twitter hesabından duyurdu. Şu anda filmin adının Obsidian olarak belirlendiğini belirten Green, oyuncu kadrosunun ve çekimlerin ne zaman başlayacağının ise belirsiz olduğunu açıkladı.