sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Ocak 2024

Üç Büyük Stüdyo Ryan Coogler ve Michael B. Jordan'ın Yeni Filmi için Yarışıyor: Sony, Warner Bros. ve Universal!

Yılın en sıcak ihalesi olarak görülen ve henüz ismi açıklanmayan gerilim filmi için Sony, Warner Bros ve Universal büyük bir rekabete girişmiş durumda.

Deadline'ın haberine göre, film aynı zamanda yazar-yönetmen Ryan Coogler ve Michael B. Jordan'ı yeniden bir araya getirecek. Coogler, bu yaz çekimlere başlamak için bir stüdyo ile anlaşma yapmayı hedefliyor. 

Coogler'ın senaryosunun bir dönem filmi olduğu biliniyor. Jordan, daha önce Coogler ile "Fruitvale Station" ve "Creed" ile "Black Panther" serilerinde çalışmıştı. İkilinin yeni filmi için teklif edilen rakamlar oldukça büyük ancak her iki adamın ticari geçmişi göz önüne alındığında bu durum abartı değil. Filmin bütçesinin yaklaşık 90 milyon dolar olduğu söyleniyor.

Yapımcılar Sinema Gösterimi İstiyor: Netflix Yarış Dışı

Bu mücadelede en çok adı geçen şirketler Sony, Warner Bros. ve Universal gibi geleneksel stüdyolar. Çünkü filmin yapımcıları da tam teşekküllü global bir sinema gösterimi üzerinde ısrarcı. Bu, her zaman en büyük teklifleri vererek üst düzey film yapımcılarını çekmeye çalışan Netflix gibi bir yayıncı için işe yaramayacak. Apple ve Amazon gibi diğer yayıncılar filmlerini sinemada gösterime sokuyor olsa da bu savaşta onların adları geçmiyor. Bazı kaynaklar Warner Bros'un avantajlı olduğunu söylüyor, ancak üç stüdyo da hala mücadele içinde.

İhalenin yakında sonuçlanması bekleniyor. Gelişmeler için Sinemaport.com'u takipte kalmayı unutmayın.

Kübra Karasu