sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 09 Ocak 2024

Universal'dan Yılın İlk Büyük Anlaşması: Steven Spielberg'in Yapımcılığını Üstlendiği "Long Lost"u Aldı!

Deadline'ın özel haberine göre Universal, yılın ilk önemli satışında, Steven Spielberg'in yapımcı olarak eklendiği "Long Lost" adlı kısa hikaye paketini satın aldı. 

Indiana Jones ve Jurassic serisi başta olmak üzere Sıkıysa Yakala, Schindler'in Listesi, Jaws gibi yapımlara da imza atan ünlü yönetmen Spielberg, Universal'a bağlı Amblin markası aracılığıyla projeye yapımcı olarak katılıyor. 50 sayfalık bu kısa hikaye Colin Bannon tarafından yazıldı ve Bannon film için senaryoyu da yine kendi kaleme alacak. Kaynaklara göre, hikaye ve senaryo yazımı için yedi basamaklı bir ücretle anlaşma yapıldı. Filmde yapımcı olarak Amblin Partners dışında, Simon Kinberg ve Audrey Chon'un Genre Pictures ve ayrıca Scott Glassgold'un Ground Control Entertainment'ı tarafından üretilecek. "Long Lost", Glassgold'un Universal için yaptığı üçüncü kısa hikaye satışı - diğer iki paket Sam Hargrave yönetmenliğindeki 'Run For Your Life' ve Syndey Sweeney başrollü 'Caretaker'ı içeriyor.



"What Lies Beneath" ve "Rosemary’s Baby" tarzında olan "Long Lost", yeni evli bir kadının, kocasının uzun süredir kayıp olarak bilinen eski karısının öldüğüne inanıldıktan sonra şok edici bir şekilde geri dönmesiyle hayatının altüst olmasını konu alıyor. Bu durum, kadının bir zamanlar kendisine ait olanları geri almak için sinsi bir plan yapmakta olduğu şüphelerini uyandırıyor. 

Film ile ilgili diğer ayrıntılar şuan için gizliliğini koruyor.

Kübra Karasu